Cengiz Ünder'in FB TV röportajında yanlışlıkla yeni transfer açıklandı!

07.07.2024 - 12:31 | Son Güncellenme: 07.07.2024 - 12:50

Fenerbahçeli futbolcu Cengiz Ünder'in kulüp televizyonuna yaptığı röportaj sırasında yanlışlıkla yeni transfer açıklandı. Cengiz Ünder en çok kimle forma giydi?

Cengiz Ünder'in FB TV röportajında yanlışlıkla yeni transfer açıklandı!

AJANSSPOR HABER

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Cengiz Ünder, Avusturya kampında açıklamalarda bulundu. Cengiz Ünder'in FB TV'ye verdiği röportajda Sarı-Lacivertliler'in yeni transferinin yanlışlıkla açıklanması gündem oldu.

"En çok kimle forma giydiğini biliyor musun?"

Röportaj sırasında, "En çok kulüp bazında profesyonel futbolcu olarak kimle forma giydiğini biliyor musun?" sorusu üzerine, "Çağlar ve Dzeko" yanıtını verdi. Bu sırada muhabir "Zirvede ilk 3'te 2 isim var" diye belirtti.

"İlk 3'te 2 isim var"

Sözlerine devam eden Cengiz Ünder, "Çağlar ile Altınordu, Leicester, Fenerbahçe, Milli Takım. Dzeko ile Roma, Fenerbahçe" dedi ve muhabire "Bir isim daha mı var?" diye sordu. Muhabir, "İlk 3'te 2 isim var" diye cevap verdi.

İlgini Çekebilir
Flaş | Fenerbahçe resmi görüşmelere başladı! Hedef 19 yaşındaki Brezilyalı
Habere Git

"Bir isim daha vardı, onunla ilgili içeriğimiz olacak"

Muhabirin yanıtının ardından Cengiz Ünder, "Bir kişi daha mı söyleyeceğiz?" diye sordu. Muhabir ise "Yok, bir kişi daha söylemene gerek yok. Bir isim daha vardı sanıyorum yine o da Roma döneminden. Onunla ilgili bir içeriğimiz olacak. Onu ilerleyen günlere saklayalım" ifadelerini kullandı.

"Pau Lo…"

Cengiz Ünder ise "O zaman onunla Marsilya'da da oynadım" dedi ve "Pau Lo…" derken muhabir "İsim verme, isim verme" diyerek Cengiz'in gülerek sözünü kesti.

Fenerbahçe'nin yeni transferi kim?

Cengiz Ünder'in FB TV'de yaptığı röportajın bu bölümünde geçen diyaloglar yanlışlıkla yeni transferin açıklandığı yönünde yorumlandı. Peki Sarı-Lacivertliler'in yeni transferi kim?

Pau Lopez transfer edildi

2023/24 sezonu başında Dinamo Zagreb'den transfer edilen Dominik Livakovic'in performansı beklentilerin altında kalmıştı. Hırvat kalecinin takımdaki geleceği ise tartışılıyor. Cengiz Ünder röportajının ardından Fenerbahçe'nin kaleci transferine yöneldiği iddiaları ortaya atıldı. Sarı-Lacivertliler'in Marsilya'dan Pau Lopez ile anlaştığı belirtildi.

Roma ve Marsilya'dan takım arkadaşılar

2017-2021 yılları arasında Roma'da oynayan Cengiz Ünder, 2022'de Marsilya'ya imza atmıştı. Milli futbolcu, bu dönemlerde hem Roma'da hem de Marsilya'da Pau Lopez ile takım arkadaşlığı yaptı. Pau Lopez, 2019'da Roma'ya gelmişt ve 2022'de Marsilya'ya transfer olmuştu.

Pau Lopez'in 2023/24 sezonu performansı

Marsilya formasıyla 2023/24 sezonunda 49 maça çıkan Pau Lopez, 63 gole engel olamadı. İspanyol eldiven 11 maçta kalesini gole kapatmayı başardı.

Senin için hazırladığımız haberler