Cengiz Ünder: ''İlk maçta da rakibimizi kaçırmıştık''

15.11.2020 - 22:29 | Son Güncellenme: 15.11.2020 - 22:29

Son dakika spor haberleri... Cengiz Ünder, Rusya'ya attığı golü anlattı. A Milli Takım, UEFA Uluslar Ligi'nde Rusya'yı 3-2 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Cengiz Ünder, açıklamalarda bulundu.

A Milli Takım, UEFA Uluslar B Ligi 3. Grup'ta Rusya ile karşı karşıya geldi. Milliler, 1-0 geriye düştüğü mücadeleyi 3-2 kazandı ve lig yükselme şansını sürdürdü.

32. dakikada milli takımımızın ikinci golünü kaydeden Cengiz Ünder, ''İlk maçta da rakibimizi kaçırmıştık. Kazanmayı bildik. Gol anında çok düşünmedim. O pası bekliyordum. Böyle vuruşları yapmayı seviyorum. Şansım da yaver gitti. Direk bu sefer bana yardım etti. Çok şükür galip geldik'' dedi.

Umarım daha fazlası olur

Attığı gol ve İstanbul'da düzenlenen 2020 Formula 1 hakkında konuşan yıldız oyuncu, ''Gol attıktan sonra çok mutlu oldum. Gol atmayı, asist yapmayı seven bir oyuncuyum. Umarım daha fazlası olur. Leicester City ekibine döndüğümde başarılı olurum inşallah. Formula1'in İstanbul'da olması çok önemliydi. Hamilton'ı tutuyordum. Sürpriz de olmadı. İyi bir yarış oldu. Onu tebrik ediyorum'' ifadelerini kullandı.

 

Senin için hazırladığımız haberler