Cengiz Ünder bombası! Fenerbahçe "takım bul" dedi, ezeli rakibe haber yolladı

06.08.2024 - 10:44 | Son Güncellenme: 06.08.2024 - 11:01

Fenerbahçe'nin yeni sezon kadrosunda düşünmediği ve gelecek transfer teklifini değerlendirdiği milli futbolcu Cengiz Ünder hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Detaylar haberimizde...

Cengiz Ünder bombası! Fenerbahçe "takım bul" dedi, ezeli rakibe haber yolladı

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezon Marsilya'dan rekor bonservis bedeliyle transfer ettiği 27 yaşındaki milli yıldız Cengiz Ünder yaşadığı sakatlıkların da etkisiyle beklenen performansın altında kalmıştı.

Fenerbahçe takım bulmasını istedi

Yeni sezon öncesi sağ kanada Allan Saint-Maximin'i transfer eden sarı lacivertlilerde Cengiz Ünder, Jose Mourinho'nun alternatifleri arasına da giremedi.

Sarı lacivertli yönetimin Mourinho'nun da gelecek planları arasında yer almayan 27 yaşındaki futbolcudan takım bulmasını istedi.

Van Bronckhorst sağ kanada takviye istedi

Fotomaç'ın haberine göre; sezona Süper Kupa zaferiyle başlayan Beşiktaş'ta teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst, yönetimden sağ kanada takviye yapılmasını istedi.

Cengiz'in menajeri Beşiktaş'ın kapısını çaldı iddiası

Siyah beyazlı yönetim bu doğrultuda önce Angel Di Maria'ya yöneldi ancak sonuç alamadı. Angel Correa için de nabız yoklandı. Bu arada sürpriz bir gelişme yaşandı milli yıldızı Cengiz Ünder'in menajeri siyah-beyazlıların kapısını çaldı.

"Cengiz, Beşiktaş'ta oynamaya sıcak bakıyor"

Cengiz Ünder'in menajeri, Beşiktaş Asbaşkanı Hüseyin Yücel'e "Cengiz Türkiye'de kalmak istiyor Beşiktaş'da da oynamaya sıcak bakıyor" teklifinde bulundu.

"Hocanın ve başkanın onayı olursa Fenerbahçe ile itribata geçeriz"

Hüseyin Yücel ise "Bu konuyu yönetim kuruluna sunacağım. Hoca'nın ve Başkan Hasan Arat'ında onayı olursa Fenerbahçeli yöneticilerle irtibata geçebiliriz" açıklaması yaptı.

33 maçta forma giydi

Fenerbahçe'nin 15 milyon Euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Cengiz Ünder, sarı-lacivertli takımda 33 maçta 1357 dakika süre alırken, 9 gol 3 asist kaydetti.

27 yaşındaki milli futbolcunun 2027'ye kadar sözleşmesi bulunuyor. Cengiz Ünder'in güncel piyasa değeri ise 14 mlyon Euro olarak gösteriliyor.

Senin için hazırladığımız haberler