İspanya'dan Celta Vigo'ya Emre Mor Tepkisi!

01.07.2022 - 10:22 | Son Güncellenme: 01.07.2022 - 10:27

İspanyol basını, Celta Vigo'yu eleştirdi. Haberlerde, Emre'yi Fenerbahçe'ye transfer eden Karagümrük için "Celta Vigo'nun 4 yılda yapamadığını Karagümrük 1 yılda yaptı" ifadeleri kullanıldı.

İspanya'dan Celta Vigo'ya Emre Mor Tepkisi!

Emre Mor'un Fatih Karagümrük'te yaptığı çıkış, İspanyol basınının Celta Vigo'yu eleştirmesine neden oldu. 23 yaşındaki yıldızın gösterdiği başarılı performansla Fenerbahçe'ye transfer olması, Avrupa'da da konuşuldu.

Celta Vigo verim alamadı

2017 yılında Emre Mor'u Borussia Dortmund'tan 13 milyon Euro karşılığında transfer eden Celta Vigo, genç futbolcudan beklediği verimi alamadı ve sırasıyla önce Galatasaray, sonra Olimpiakos'a kiraladı.

Karagümrük Emre Mor'u eski günlerine getirdi

Fatih Karagümrük, geçtiğimiz sezonun başında İspanyol takımdan kiraladığı Emre Mor'u iyi değerlendirerek, futbolcuyu yeniden çıkış yaşadığı eski günlerine döndürmeyi başardı. Emre Mor, sezon sonunda Celta Vigo ile olan sözleşmesi sona erince, Karagümrük'e bedelsiz olarak katıldı.

Fenerbahçe'ye imza atacak

Bu gelişmenin ardından 2 milyon Euro ve bonuslar karşılığında Fenerbahçe'ye giden Emre Mor, Sarı-Lacivertliler'e 2+1 yıllık imza atmayı planlıyor.

İspanyol basını Celta Vigo'yu eleştirdi

Bu durum karşısında İspanyol basını ise Celta Vigo'yu eleştirdi. Çıkan haberlerde La Liga temsilcisi için "Celta Vigo'nun 4 yılda yapamadığını Karagümrük 1 yılda yaptı" denildi. Emre, İspanyol takımda 52 maça çıkarken, 2 gol, 4 asist kaydedebilmişti.

Senin için hazırladığımız haberler