1461 Trabzon Başkanı Hekimoğlu: "Kupa maçlarına elenmek için gidiyoruz"

12.01.2024 - 14:32 | Son Güncellenme: 12.01.2024 - 14:39

TFF 2. Lig ekiplerinden 1461 Trabzon Başkanı Celil Hekimoğlu, Ziraat Türkiye Kupası ve TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi hakkında flaş açıklamalarda bulundu.

1461 Trabzon Başkanı Hekimoğlu: "Kupa maçlarına elenmek için gidiyoruz"

AJANSSPOR HABER

TFF 2. Lig ekiplerinden 1461 Trabzon FK Başkanı Celil Hekimoğlu, Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu oldu. Gündeme dair açıklamalarda bulunan Hekimoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi ve Ziraat Türkiye Kupası statüsü hakkında konuştu.

Hekimoğlu'ndan transfer açıklaması

Ara transfer döneminde yapılan çalışmalar hakkında açıklama yapan Celil Hekimoğlu, "Kadromuza takviyeler yaptık. Sağ bek pozisyonuna da transfer yapacağız ve transferi kapatacağız" ifadelerini kullandı.

"Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'a teşekkür ederim"

Hekimoğlu, "Trabzonspor'la bir anlaşmamız var ve bu anlaşmamız çok verimli geçiyor. Şu anda kadromuzda Trabzonspor'dan 6 oyuncu var. Bu vesileyle Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'a teşekkür ederim" açıklamasını yaptı.

İlgini Çekebilir
Süper Lig ve 1. Lig kulüpleri bir araya geliyor! Maslak'ta kritik toplantı
Habere Git

"Süper Lig'i satamıyorsunuz kaldı ki 2. Lig'i satın"

Yayın ihalesi ve kulüplerin gelirleri hakkında konuşan Hekimoğlu, Ziraat Türkiye Kupası statüsü hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Hekimoğlu, "Gelirlerimizle giderlerimiz ters orantılı. Yayıncı kuruluş konusuna gelince de liglerimizin bir değeri yok. Süper Lig'i satamıyorsunuz kaldı ki 2. Lig'i satın. Hiçbir yayıncı kuruluştan gelir elde edemedik" dedi.

"Ziraat Türkiye Kupası'na ceza olmazsa katılmayalım"

Sözlerine devam eden Celil Hekimoğlu, "Ziraat Türkiye Kupası'na ceza olmazsa katılmayalım diyorum. Seri başı uygulamasıyla biz figüran pozisyonundayız. 2. Lig ve 3. Lig takımları kupa maçlarına yenilmek ve elenmek için gidiyor. Bu statü devam edecekse bizleri kupaya almayın. Almaya'da 3. Lig takımı Bayern Münih ile sahasında oynuyor. Nasıl şahane maç oluyor. Bunlar düzeltmeliyiz" diye konuştu.

"Türk futbolunun marka değeri her gün düşüyor"

Hekimoğlu, "TFF yöneticisi Volkan Bey (Can) ile defalarca konuştuk. Kulüplerin yüzde 70'i belediyelere bağlı ve belli bir irade yok. Kulüp başkanları benim gibi konuşamıyor. Türk futbolunun marka değeri her gün düşüyor. Hiçbir şey düzelmiyor daha da kötüye gidiyor" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
MHK'dan VAR sayılarında değişiklik! Algoritma her maça 3 hakem önerecek
Habere Git

"TFF'de değişim şart"

Celil Hekimoğlu, "TFF'de değişim şart. İsim değişikliğinden daha çok mantalite değişikliği şart. Mehmet Büyükekşi gitti, Celil Hekimoğlu geldi mantalite değişmezse ne gereği var. Benim şahıslarla hiçbir sorunum yok. Belki de Mehmet Büyükekşi sorunları biliyor uygulayamıyor" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler