Çebi ve Sergen Yalçın buluşursa imza 5 dakikada atılacak!

19.06.2021 - 12:13 | Son Güncellenme: 19.06.2021 - 12:18

Beşiktaş'ta başkan Ahmet Nur Çebi ve Sergen Yalçın'ın bugün görüşüp 5 dakikada imzaları atması bekleniyor. İşte Sergen Yalçın'ın kazanacağı para...

Çebi ve Sergen Yalçın buluşursa imza 5 dakikada atılacak!

Erdal CÖMERT - AJANSSPOR

Beşiktaş'ta yılan hikâyesine dönüşen Ahmet Nur Çebi - Sergen Yalçın görüşmesinin bugün gerçekleşmesi bekleniyor. Dün beklenen görüşme bugüne ertelenmişti. Kamuoyu, Çebi ve Yalçın'ın Vodafone Park'taki kulüp binasında bir araya gelerek sözleşmeyi imzalayıp kamuoyuna açıklamasını bekliyor. Bir aydır bekleyişte olan siyah beyazlı taraftarların artık el sıkışmasını istiyor.

İmza formaliteye dönüştürüldü

Ajansspor'un elde ettiği bilgilere göre siyah beyazlı kulübün profesyonelleri sözleşmenin tüm detaylarını kâğıda döktü. Ve sözleşme, görüşme öncesinde Sergen Yalçın ile de paylaşıldı. Yalçın'ın da imzayı atacak noktaya geldiği öğrenildi.

Bugünkü görüşmenin adeta bir formalite dönüşmesi için tüm zeminin hazırlandığı kaydediliyor.  Yani tabir caizse, ikili buluşursa imzanın 5 dakika içinde atılması bekleniyor.

Başarı da gelirse 3 milyon Euro'yu bulacak

37 milyon Euro'luk bir Takım Harcama Limiti'ne sahip olan Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'a başarı primleri hariç 1.6 milyon Euro'luk bir mukavelenin sunulması bekleniyor. Süper Lig, Şampiyonlar Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası'nda başarılı olunması halinde Yalçın'ın kazancı 3 milyon Euro'yu bulacak.

Geride bıraktığımız sezonda 7 milyon lira maaş alan başarılı teknik direktör, 5 milyon lira da başarı primi aldı.

Aynı ekiple devam etmek istiyor

Yalçın, yeni sezon için kurulacak takımda tüm transferlerde kendisinin de devre olmasını ve alınacak oyunculara son kararı kendisinin vermesini istiyor. Yalçın, daha önce yaptığı açıklamalarda, "Beni kontrat değil, başarı koruru" demişti. Yalçın, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde geçen sezon birlikte çalıştığı isimlerle de devam etmeyi istiyor.

Senin için hazırladığımız haberler