Çebi önce Özdemir ile sonra Sergen Yalçın ile masada

03.06.2021 - 13:26 | Son Güncellenme: 03.06.2021 - 13:45

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, önce TFF ile yabancı sınırı konusunu, sonra Sergen Yalçın ile yeni sözleşme konusunu görüşecek. İşte detaylar...

Çebi önce Özdemir ile sonra Sergen Yalçın ile masada

AJANSSPOR - HABER
 
Beşiktaş taraftarları nefeslerini tutmuş durumda. Çünkü teknik direktör Sergen Yalçın ile bugün büyük buluşmanın gerçekleşmesi bekleniyor. Ancak başkan Ahmet Nur Çebi öncesinde Türkiye Futbol Federasyonu’nda (TFF) olacak.

Önce yabancı kuralı için TFF’ye gidecek

TFF’nin yabancı oyuncu kuralın 8+6 olarak değiştirip dün ilan etmesi karşısında şoke olan kulüpler, olağanüstü toplantı istedi. Bu nedenle Çebi’nin başkanlık yaptığı Kulüpler Birliği Vakfı ve TFF Başkanı Nihat Özdemir, bugün 14.00’te Riva’da toplanacak. Çebi, önce yabancı kuralının gelecek sezon da mevcut haliyle devam etmesini isteyecek.

İlgini Çekebilir
TFF'de yabancı kuralı için olağanüstü toplantı
Habere Git

Öncelik takım kadrosu olacak

TFF toplantısının durumuna göre Çebi, vakit bulursa akşam da Sergen Yalçın ile buluşacak. Buluşma gerçekleşirse taraflar karşılıklı olarak beklentilerini ortaya koyacak. Çebi-Yalçın görüşmesinin gerçekleşmesi halinde masadan anlaşarak kalkmaları bekleniyor. Yönetim, takıma çifte kupa kazandıran Yalçın’a bir mukavele ve başarıyı sürdürecek bir kadro yapılanma olanağı vermek istiyor. Yalçın’ın da önceliği başarılı olabileceği bir kadro.

1.5 sezonda 9 milyon lira

Geride kalan 1.5 sezonda 9 milyon lira ücret alan Sergen Yalçın’a yıllık 15 ila 20 milyon lira arasında bir ücret verilmesi bekleniyor. Yalçın, göreve geldiğinde yönetimle herhangi bir ücret pazarlığı yapmayarak boş mukaveleye imza atmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler