PFDK'dan Beşiktaş'a ve Ahmet Nur Çebi'ye ceza!

07.09.2023 - 17:39 | Son Güncellenme: 07.09.2023 - 18:17

Son dakika haberleri... Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Beşiktaş Kulübü'ne 400 bin, Başkan Ahmet Nur Çebi'ye de 400 bin TL para cezası verdiğini açıkladı.

PFDK'dan Beşiktaş'a ve Ahmet Nur Çebi'ye ceza!

AJANSSPOR-HABER

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), 07.09.2023 tarih ve 5 sayılı toplantısında almış olduğu kararları açıkladı. Kurul, Beşiktaş'a ceza yağdırdı. İşte detaylar...

PFDK'dan Beşiktaş'a ceza

PFDK, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ve Başkan Ahmet Nur Çebi'ye resmi internet sitesi üzerinden "hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkındaki açıklamalar" nedeniyle 400'er bin TL para cezası verildiğini duyurdu.

PFDK'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"BEŞİKTAŞ A.Ş.’nin, 29.08.2023 tarihinde Kulüp resmi internet sitesinde yayınlanan beyanlarda yer alan sportmenliğe aykırı hareket ve Hakem ve Diğer Müsabaka Görevlileri Hakkındaki Açıklamalar nedeniyle FDT’nin 36/1-d, 38/3. ve 10/2. maddeleri uyarınca 400.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılması,

İlgini Çekebilir
Nicolas Pepe, Trabzonspor'a doğru!
Habere Git

BEŞİKTAŞ A.Ş. başkanı AHMET NUR ÇEBİ’nin, 29.08.2023 tarihinde Kulüp resmi internet sitesinde yayınlanan beyanlarında yer alan sportmenliğe aykırı hareketi ve Hakem ve Diğer Müsabaka Görevlileri Hakkındaki Açıklamaları nedeniyle FDT’nin 36/1-b, 38/2. ve 10/2. maddeleri uyarınca 400.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir."

Ahmet Nur Çebi, cezalar nedeniyle TFF'yi eleştirmişti

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, daha önce yapmış olduğu açıklamada TFF'nin çok kolay ceza verdiğini söylemiş ve TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'yi ve kurulları eleştirmişti.

"Siz kulüplere para bulmak için oradasınız"

Çebi yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı: 

"TFF'nin yayın geliri 500'den 100 milyon avroya düşmüş. Bize verilen cezalarsa 10 kat. Hakem hatalıdır diyorsun, sonrası yok. Bununla ilgili açıklama yapan yönetici ve kulübe 1 milyon 400 bin ceza kesiyorsunuz. Siz kulüplere para bulmak için oradasınız. 

İlgini Çekebilir
Jorge Djaniny imzayı attı! İşte yeni takımı...
Habere Git

"Bizimle uğraşana kadar futbolun yayın gelirini arttır sayın başkan"

Bizimle uğraşana kadar futbolun yayın gelirini arttır sayın başkan. Marka değeri düşüyorsa sizin de payınız var. Yokmuş gibi davranmayın. Hakemlerle kavga ettiysem, onlar hala hakem camiasının içinde görev yapıyorsa bir çuval inciri berbat ediyorsunuz."

Senin için hazırladığımız haberler