Rizespor’da Bülent Korkmaz gidiyor, Taner Taşkın veya Fuat Çapa geliyor

30.12.2022 - 19:24 | Son Güncellenme: 30.12.2022 - 19:44

Çaykur Rizespor’da Bülent Korkmaz ile yolların ayrılması bekleniyorken, yeni teknik direktör adayları arasında Taner Taşkın veya Fuat Çapa bulunuyor..

Rizespor’da Bülent Korkmaz gidiyor, Taner Taşkın veya Fuat Çapa geliyor

Nazım TÜRKNAS / AJANSSPOR

TFF 1. Lig’in süper ligi hedefleyen köklü camialardan Çaykur Rizespor’da teknik direktörlük konusunda hareketli saatler yaşanıyor. 

Geçen sezon devre arasında geldiği Çaykur Rizespor'la toplam 34 maça çıkan Bülent Korkmaz, bir türlü taraftarlarıyla yıldızı barışmıyor. Ligde bu sezon 18 maçta 7 galibiyet, 9 beraberlik alan Korkmaz, Karadeniz ekibiyle yol ayrımına girdiği ortaya çıktı.

Bülent Korkmaz ile başkan arasında feshi görüşmesi

Özellikle taraftarlarla yıldızı bir türlü barışmayan teknik adam Bülent Korkmaz ile Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı İbrahim Turgut’un İstanbul’da sözleşmenin feshi konusunda görüşmelerde bulunacağı ve bu fesih rakamının 8 milyon TL civarı olduğu öğrenildi.

Çaykur Rizespor'da adaylar belli oldu

Sözleşme fesih olunması ile birlikte teknik adam sorununu hemen çözmek isteyen Karadeniz ekibinin, takımın başına getirmek istediği isimler arasında Keçiörengücü’nün eski teknik direktörü Taner Taşkın ve tecrübeli isim Fuat Çapa olduğu gelen bilgiler arasında.

Çaykur Rizespor, devreyi beraberlikle noktalamıştı

Spor Toto 1. Lig'de ilk devrenin son hafta maçında Çaykur Rizespor, Altınordu ile deplasmanda 0-0 berabere kalmıştı.

Karadeniz, son dakikaları 10 kişi oynadı

Altınordu karşılaşmasında Çaykur Rizespor, oyuncu değişiklik hakkını tamamladıktan sonra Alper Potuk sakatlandığı için son bölümü 10 kişi oynadı.

Senin için hazırladığımız haberler