Çaykur Rizespor 3 Yerli Ve 2 Genç Yabancı Oyuncuyla Anlaştı | Transfer Haberleri

24.07.2023 - 10:20 | Son Güncellenme: 24.07.2023 - 10:28

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Çaykur Rizespor, gençlik operasyonu başlattı. Karadeniz ekibi 3 yerli ve 2 genç yabancı oyuncuyla anlaştı.

Çaykur Rizespor 3 Yerli Ve 2 Genç Yabancı Oyuncuyla Anlaştı | Transfer Haberleri

Nazım TÜRKNAS - AJANSSPOR

1 yıl aradan sonra tekrar yükseldiği Süper Lig'de kalıcı başarılara imza atmak isteyen Çaykur Rizespor, 3 yerli ve 2 yabancı genç oyuncu ile anlaşarak adeta gençlik operasyonu başlattı. 

4 yabancı oyuncu ile resmi sözleşme imzalanacak

Bu yeni transferlerin tamamen gelecek planlaması kapsamında yapıldığı belirtildi. Ayrıca bu hafta 4 yabancı oyuncu ile resmi sözleşme imzalanacak.

İmza atacak oyuncular

Manisa FK’dan Muhammet Taha Şahin, Somaspor’dan Eray Korkmaz ve Mustafa Şengül ile Senegal’dan Mame Mor Faye ve Oumar Diouf ile önümüzdeki günlerde resmi imza töreni yapılacağı belirtildi.

İlgini Çekebilir
ÖZEL | Gaziantep FK'dan Maksimum transfer!
Habere Git

Özellikle teknik direktör İlhan Palut ile Başkan İbrahim Turgut ve yönetiminin gelecek planlaması konusunda ortak düşüncede olduğu öğrenildi.

Manisa FK’dan 22 yaşındaki Muhammet Taha Şahin, son iki sezonda 54 maça çıkmış ve 2 gol ile 2 asistlik katkı sağlamıştı. Oyuncu aynı zamanda Türkiye A-2 Milli Takımımızda da görev alıyor.

Eray Korkmaz, Beşiktaş altyapısında yetişti

Somaspor’un 20 yaşındaki sağ beki Eray Korkmaz, Beşiktaş altyapısında yetişti ve son 1.5 sezonda 48 maça çıktı.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'da Orsic şoku! 9 ay yok...
Habere Git

Yine Somaspor’dan alınan Mustafa Şengül ise stoper mevkiinde görev alıyor. 24 yaşındaki oyuncu son iki sezonda 72 maça çıktı ve 3 gol kaydetti.

Senegal U-20 Milli takımı oyuncuları 18 yaşındaki Mame Mor Faye sağ kanat ve 20 yaşındaki Oumar Diouf ise forvet bölgesinde görev yapıyor.

Senin için hazırladığımız haberler