Çaykur Rizespor maçının kahramanı Trezeguet gol sevincini anlattı

18.02.2022 - 22:19 | Son Güncellenme: 18.02.2022 - 22:23

Süper Lig’in 26. haftasında Başakşehir, Çaykur Rizespor'a konuk olduğu maçta 2-0'lık galibiyet alırken iki gole imza atan Trezeguet gol sevincini anlattı

Çaykur Rizespor maçının kahramanı Trezeguet gol sevincini anlattı

Süper Lig’in 26. haftasında Başakşehir, Çaykur Rizespor'a konuk olduğu maçta 2-0'lık galibiyet alırken iki gole imza atan Trezeguet gol sevincini anlattı.

Geçen hafta asist bu hafta goller

Mısırlı futbolcu Trezeguet  geçtiğimiz hafta Fatih Terim Stadı’nda, Gaziantep FK’yı 2-0 mağlup ettiği karşılaşmada Pizzi’nin attığı golün asistini yapmıştı. Bu hafta Çaykur Rizespor maçında iki gole imza attı. Trezeguet "Bu gün şükürler olsun 3 puana ulaştık. Bu maç çok önemliydi. Saha içindeki organizasyonumuz iyi seviyeydi. Hocamızın da hafta içi verdiği taktikleri iyi değerlendirdik. Her maça aynı ciddiyetle final gözüyle bakıyoruz. Ben buraya takıma yardımcı olmak için geldim. Umarım bu şekilde devam ederiz.

Gol sevincini anlattı

Gol sevinci hakkında Trezeguet: "Aslında çok şey ifade ediyor. Afrika Kupası'nda mücadele ediyorduk. Orada Fas'a attığım golün bir benzeriydi. Çok şey ifade ediyor benim için."
 

Senin için hazırladığımız haberler