Çaykur Rizespor, Beşiktaş'ta Forma Giyen Kerem Kalafat'ı Transfer Etti

29.06.2022 - 13:08 | Son Güncellenme: 29.06.2022 - 14:44

Transfer haberleri...TFF 1. Lig takımlarından Çaykur Rizespor, Beşiktaş'ta forma giyen Kerem Kalafat'ı 1 yıllığına kiralık olarak renklerine kattı. Detaylar.

Çaykur Rizespor, Beşiktaş'ta Forma Giyen Kerem Kalafat'ı Transfer Etti

AJANSSPOR-HABER

TFF 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, Beşiktaş'ta forma giyen Kerem Kalafat'ı 1 yıllığına kiralık olarak renklerine kattığını duyurdu.

1 yıl kiralık

Kulüpten yapılan açıklamada, "Çaykur Rizespor’umuz Beşiktaş'ta forma giyen Kerem Kalafat'ı 1 yıllığına kiralık olarak renklerine kattı. 21 yaşındaki genç defans oyuncusu, kendisini 1 yıllığına kiralık olarak yeşil-mavi renklere bağlayan imzayı attı.

Kerem Kalafat'a, Kulübümüze "Hoş geldin" diyor, kendisine başarılar diliyoruz. Camiamıza ve kamuoyuna saygılarımızla duyurulur" ifadelerine yer verildi. 

Beşiktaş'tan açıklama

Beşiktaş'tan yapılan açıklamada ise, "Profesyonel futbolcularımızdan Kerem Kalafat, 2022-23 sezonunun sonuna kadar Çaykur Rizespor’a geçici transfer olmuştur.

Kerem Kalafat’a yeni kulübünde başarılar diler, kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız" ifadeleri kullanıldı.

Geçen sezonki performansı

Siyah-beyazlı takımla olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam eden 21 yaşındaki sağ bek oyuncu, geçen sezon forma giydiği 20 maçta 1 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler