Çaykur Rizespor'dan İlhan Palut açıklaması

03.05.2024 - 19:17 | Son Güncellenme: 03.05.2024 - 19:22

Son dakika spor haberi: Çaykur Rizespor'da sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan teknik direktör İlhan Palut hakkında açıklama geldi. Detaylar haberimizde...

Çaykur Rizespor'dan İlhan Palut açıklaması

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında deplasmanda Beşiktaş'ın konuğu olacak olan Çaykur Rizespor'da Hasan Yavuz Bakır; Jonjo Shelvey, İlhan Palut ve Emirhan Topçu hakkında açıklama yaptı. 

"İlhan Palut'la prensipte anlaştık"

"İlhan Palut ile sözleşme uzatacak mısınız?" sorusuna ise Bakır, "İlhan Hoca ile aramızda hiçbir problem yok. İlhan Hoca'yla tekrardan anlaşma konusunda maddi bir sorun yaşanmayacaktır. İlhan Hoca'nın önümüzdeki sezon Rizespor'da olmasını çok güçlü bir şekilde istiyoruz. Şu anda resmi anlamda bir adım atılmadı. İlhan Hoca, Rizespor'da mutlu. Biz de hocamızdan memnunuz. Şahsi yorumum; İlhan Hoca gelecek sezon Rizespor'da devam edecek. İlhan Hoca ile sözleşme uzatma konusunda prensip olarak anlaştık. Fakat şu anda resmi imzalar atılmadı. Resmi olarak biten bir şey yok" diye konuştu. 

Shelvey, Rize'de devam edecek mi?

Premier Lig takımı Nottingham Forest'ten sezon öncesinde kiralanan Jonjo Shelvey'ye de ayrı bir parantez açan Hasan Yavuz Bakır, "Jonjo Shelvey, Rize'de mutlu, bizler de Shelvey'in performansından memnunuz. Ancak Shelvey'in kulübü Nottingham Forest ile sözleşmesi devam ediyor. Maddi şartlar oluşursa Shelvey'i kadromuza katacağız"

Emirhan için Las Palmas'tan teklif

Hasan Yavuz Bakır; Emirhan Topçu için Las Palmas ve Avrupa'dan teklifler aldıklarını söyledi.

Senin için hazırladığımız haberler