Iker Casillas'tan Ronaldo'ya "Ona inanmıyorlar"

20.11.2022 - 16:46 | Son Güncellenme: 20.11.2022 - 16:54

Real Madrid tarihinin en önemli isimlerinden biri olan eski kaleci Iker Casillas, Dünya Kupası hakkında açıklamalar yaparken Cristiano Ronaldo için konuştu.

Iker Casillas'tan Ronaldo'ya "Ona inanmıyorlar"

Son dönemde attığı tweet ile eşcinsel olduğunu söyleyen sonrasında hesabının saldırıya uğradığını söyleyen eski yıldız oyuncu Iker Casillas Dünya Kupası ve Ronaldo hakkında açıklamalar yaptı. 

İnsanlar Ronaldo'ya inanmıyor

"Dünya Kupası'nda en çok golü kim atar?" sorusuna Casillas "Sakatlanmasa Benzema derdim. Onun dışında aklıma Neymar geliyor, kendisini gösterebilir. Messi ve Ronaldo da olabilir. Ama, insanlar Manchester United'da yaşadıklarından sonra Ronaldo'ya inanmıyor" diyerek yanıtladı. 

Onun neler başardıklarını unutuyorlar

Arkadaşı olan Ronaldo'ya kendisinin inanıp inanmadığı sorusuna ise "Elbette inanıyorum. İnsanlar Cristiano hakkında konuşucunca, onun neler başardıklarını unutuyorlar. O, her zaman takımımda görmek isteyeceğim biri" ifadelerini kullandı. 

İlgini Çekebilir
Messi ile Ronaldo'nun satranç finali nasıl biter?
Habere Git

Gay tweeti ortalığı karıştırdı

Geçtiğimiz aylarda Casillas paylaştığı gönderide, "Umarım bana saygı duyarsınız, ben gayim" demiş Puyol ise "Hikayemizi anlatmanın zamanı geldi Iker" şeklinde yanıt vermişti. Ancak sonrasında ünlü isim "Hesabım saldırıya uğradı. Neyse ki her şey yolunda. Tüm takipçilerimden ve özellikle de LGBT topluluğundan özür dilerim" diyerek olayı noktalamıştı. 

Senin için hazırladığımız haberler