CAS kararı belli oldu mu?

15.03.2017 - 17:15 | Son Güncellenme: 15.03.2017 - 17:15

AJANSSPOR ÖZEL - Trabzonspor başkan yardımcısı Önder Bülbüloğlu, CAS kararıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. 

Öncelikli olarak Galatasaray maçıyla ilgili düşüncesini aktaran Bülbüloğlu, "İkinci yarı ile birlikte çok iyi bir çıkış yakaladı takımımız. Bu çıkış sadece saha sonuçlarında değil, yeni ruhla yeni stadımızla bambaşka bir ruhla oynuyor Trabzonspor. Bunun devamını sağlayabilmek dileğimiz. O yüzden Galatasaray maçına bizde galibiyet için çıkacağız. İyi bir maç olur inşallah. Futbol seyircisinin keyif alacağı bir maç olur" dedi. 

STAT TAMAMEN DOLACAK. GALİBİYET İÇİN ÇIKIYORUZ 

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan başkan yardımcısı Bülbüloğlu, "Tüm gelecek Galatasaray taraftarı misafirimizdir. Kendi takımlarını desteklemek için geliyorlar, hoş geliyorlar. İnşallah iyi bir maç izlerler. Biz yeni stadımızda seyirci seviyesini yukarı çektik. Hem yeni saha, hem keyifli futbol. Birlik beraberlik ruhu getirdi. İnşallah 40 bin kişiyle oynayacağız bu maçı" diye konuştu. 

 
Önder Bülbüloğlu, "Satılan biletler dışında bilet arayanlar var localar var. İnşallah full bir statta maçı izleyeceğiz. Futbol kolektif bir oyun ekip oyunu hiç bir oyuncum ayırmak istemem. Bunların hepsi bir bütün olarak bazı şeyleri sağlıyor. Hepsi birer aktör, hepsi iyi oyuncular. Hepsi maçı alacak çok yürekli oyuncular. çok mücadeleciler, çok istekliler. inşallah maçı alırız" ifadelerini kullandı.   
 
OLCAY GÖNÜLLERİ FETHETTİ 
Bülbüloğlu, "Devre arasında gelen tüm oyuncular için aynı şeyi söylüyorum ama Olcay farklı bir karakter. Trabzon'u çok benimsedi. 40 yıllık Trabzonlu gibi oynuyor. Tüm takım için aynı şeyi söyleyebiliyoruz. Hepsi birer aslan. Olcay gönülleri fethetti burada" dedi. 
 
CAS KARARI 
CAS kararı konusunda ise Bülbüloğlu, "Bu çok yazıldı, çizildi, konuşuldu. Kulübe gelen böyle bir bilgi yok. Bende Lozandaki duruşmaya katılanlardan biriyim. Bize orada 4-5 aylık bir karar sürecinden bahsetmişlerdi. Mart- Nisan-Mayıs gibi belli olacak dendi. Herhangi bir tebligat yok. Kastan biliyorsunuz beklediğimiz sonucu. UEFA'nın bu kararı verme yetkisini CAS'ın onaylamasını bekliyoruz. Onaylamazsa bir başka mercii de hukuk mücadelemizi sürdüreceğiz" şeklinde konuştu. 
 
YASAL UYARI: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. 

Senin için hazırladığımız haberler