Çarpışma dizisi ne zaman başlıyor?

13.11.2018 - 00:23 | Son Güncellenme: 12.11.2018 - 21:30

Show TV'nin merakla beklenen dizisi Çarpışma ne zaman başlıyor? Show TV ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan dizi, izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Dizi Ay Yapım iması taşıyor. Başrol oyuncusu Kıvanç Tatlıtuğ ise Sarıyer taraftarı olacak. Dizinin başrollerini ise Kıvanç Tatlıtuğ'un yanı sıra Elçin Sangu paylaşacak. Dizinin lk bölüm fragmanı ile ekranlara gelen Çarpışma dizisi hayranlarını heyecanlandırdı. Peki, Çarpışma dizisi ne zaman başlıyor? Kimler oynuyor? Konusu ne?

Çarpışma dizisi ne zaman başlıyor?

Kıvanç Tatlıtuğ'un başrolünde olduğu Çarpışma dizisi ne zaman başlıyor? Show TV'nin yeni dizisi Çarpışma, izleyiciler tarafından merakla araştırılmakta. Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Elçin Sangu'nun paylaşacağı ekranların yeni dizisi Çarpışma ilk bölüm fragmanını yayınladı. Dizinin başrollerini Elçin Sangu ve Kıvanç Tatlıtuğ paylaşıyor. Kasım ayında başlayacak olan dizinin yayınlanmasına sayılı günler kala ilk bölümün fragmanı da Ay Yapım tarafından dizi severler ile paylaşıldı. Peki, Çarpışma dizisi ne zaman başlıyor? Kimler oynuyor? Konusu ne?

Çarpışma dizisinin konusu nedir?

Çarpışma dizisinde dört aracın çarpışmasıyla başlayan etkileyici bir hikayesi ekranlara gelecek. Çarpışma dizisinde travma yaşayan bir komiser olan Mahir'in hayat hikayesi anlatılacak. Çarpışma dizisinin senaryosunu Ali Aydın kaleme alacak. Bilindiği üzere Ali Aydın son olarak İstanbullu Gelin dizisinde senarist olarak görev yapmıştı. Çarpışma dizisinin yönetmenliği için ise Uluç Bayraktar üstlenecek. Çarpışma dizisi bir polis dizisi olacak ve Kıvanç Tatlıtuğ bir polis olarak karşımıza çıkacak.

Dizinin başrol oyuncusu Kıvanç Tatlıtuğ kimdir?

Kıvanç Tatlıtuğ (27 Ekim 1983, Adana), Türk oyuncu ve eski manken.

Edirneli bir anne ile Boşnak kökenli Adanalı bir babadan dünyaya gelmiştir. 2002 yılında Best Model of Turkey ve ardından da Best Model of the World seçilmesiyle adını duyurmuştur.

İlk olarak Gümüş adlı dizide canlandırdığı Mehmet karakterini canlandıran Tatlıtuğ, ardından Menekşe ile Halil adlı dizide Halil karakterini canlandırmıştır. Ardından Halid Ziya Uşaklıgil'in aynı adlı romanından uyarlanan Aşk-ı Memnu dizisinde oynamıştır. Behlül karakterini canlandırdığı dizide, başrolü Beren Saat ile paylaştı.

2010'da 4 bölümlük konuk oyuncu olarak Ezel dizisinde oynadı ve bu dizide Sekiz karakterini canlandırdı.2011-2013 yılları arasında ise Kuzey Güney adlı dizide Kuzey rolünü oynamıştır. Son olarak Kurt Seyit ve Şura dizisinde, Farah Zeynep Abdullah ile baş rolü paylaşmıştır.

Adana'dayken “Fiskobirlik”, “Güney Sanayi”, “Çukurova Kulübü”, “Devlet Su İşleri” ve “Tarsus Amerikan Kulübü” gibi kulüplerde basketbol oynadı. Ülkerspor'dan teklif gelmesiyle 2 yıl orada oynadı. Ardından 1 yıl Beşiktaş, 1 yıl da Fenerbahçe'de oynadı. Tekrar Beşiktaş'a dönen Tatlıtuğ'un antrenman sırasında sakatlanmasının ardından basketbol kariyeri son bulmuş oldu.

Mankenlik kariyerini başlatan, annesinin bir marketin camında gördüğü mankenlik ilanıyla olmuştur.[kaynak belirtilmeli] Oğlunun bir fotoğrafını şirkete göndermesiyle, Tatlıtuğ mankenliğe adım atmış olur. Bu mesleği beğenmesiyle ardından gelen teklifleri de değerlendirmiş ve profesyonel anlamda manken olmuştur.

İki yıl ajanslarla birlikte çalıştıktan sonra, 2002 Best Model of Turkey manken yarışmasına katıldı ve birinci oldu. Böylece aynı yıl içerisinde Best Model of the World'e katılmaya hak kazandı. Ardından katıldığı Best Model of the World yarışmasını da kazanan Tatlıtuğ, artık uluslararası camiada da tanınan bir isim oldu. Fransız mankenlik ajansı Success'ten gelen teklifle Paris'e yerleşti ve 1,5 yıl orada yaşadı.

Paris'te yaşadığı dönemde, birçok dizi teklifinin geldiğini öğrenen Tatlıtuğ, küçüklüğünden beri sinema ve televizyona olan ilgisi olduğundan gelen teklifleri değerlendirmek üzere Türkiye'ye döndü. Okan Bayülgen'den ve Devlet Tiyatrosu oyuncusu Laçin Ceylan'dan oyunculuk eğitimi aldı.

Oyunculuğa ilk adımını 2005 yılında, Gümüş dizisiyle attı. Songül Öden ile başrolü paylaştı. Gümüş'ün ardından, Menekşe ile Halil'de Halil karakterini canlandırdı. Amerikalılar Karadeniz'de 2 adlı filmde oynadı.

Kariyerindeki en büyük adım ise 2008'de Beren Saat'le başrolünü paylaştığı, Halit Ziya Uşaklıgil'in aynı adlı romanından uyarlanan Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı Behlül Haznedar karakteri oldu. Dizide canlandırdığı Behlül Haznedar karakteri, Tatlıtuğ'a Altın Kelebek Ödülleri'nde "En İyi Erkek Oyuncu" ödülünü kazandırdı.

2010'da Ezel dizisinde, dizinin bitmesine yakın Sekiz adlı yan karakteri canlandırdı. Bunun dışında birkaç reklam filminde de yer aldı. Kanal D'de yayınlanan Kuzey Güney adlı dizide Buğra Gülsoy ile birlikte başrolü paylaştı.

2013'te Yılmaz Erdoğan'ın yazıp yönettiği şiirsel hayatı konu alan Kelebeğin Rüyası adlı dram filminde Mert Fırat ile başrolleri paylaştı. Tatlıtuğ, II. Dünya Savaşı döneminde Zonguldak'ta yaşayan ve genç yaşta veremden ölen şairler Rüştü Onur ve Muzaffer Tayyip Uslu'nun hayat hikayesini anlatan "Kelebeğin Rüyası" filminde, Muzaffer karakterini canlandırmıştır.

Oyuncu eylül 2016'da, Star TV'de yayınlanan ve yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği Cesur ve Güzel adlı dizi ile, 2 yıl aradan sonra oyunculuğa devam etmiştir.

Dizinin başrol oyuncusu Elçin Sangu kimdir?

Elçin Sangu, 13 Ağustos 1985’te İzmir’de doğdu. Sangu, oyunculuk ve mankenlik yapmaktadır. Televizyon reklamlarında ve kampanyalarda yer almasıyla Türkiye’de en çok aranan ve en çok maaş alan ünlülerden birisi oldu.Oyunculuk kariyerine başlamadan önce Mersin Üniversitesi’nde Opera bölümünde okudu.Televizyon dizilerinde yer almadan önce bir sahne oyuncusuydu.

En çok, Haziran 2015’ten Ocak 2017’deki finaline kadar Star TV’de yayınlanan romantik komedi dizisi Kiralık Aşk’ta Defne rolüyle tanınmaktadır. Performansı sayesinde üç Altın Kelebek Ödülü de dahil olmak üzere 20’den fazla ödüle aday gösterildi.Yer aldığı diğer projeler arasında Öyle Bir Geçer Zaman ki (2011), Aşk Kaç Beden Giyer (2012-2013), Bir Aşk Hikâyesi (2013-2014), Kurt Seyit ve Şura (2014) ve Sevdam Alabora (2015) bulunmaktadır.

 

Üniversite eğitimini Mersin Üniversitesi Opera bölümünde tamamlayan Sangu, Sahne Tozu Tiyatrosu’nda oyunculuk eğitimi aldıktan sonra dizilerde oyuncu olarak yer almaya başladı.

İlk olarak 2011 yılında Öyle Bir Geçer Zaman ki adlı dizide Jale karakteriyle tanındı. 2012-2013 yılları arasında Aşk Kaç Beden Giyer’de Nehir’i canlandırdı. 2013’ten 2014’e kadar Güney Kore televizyon dizisi I’m Sorry, I Love You’nun Türk uyarlaması olan Bir Aşk Hikâyesi’nde Eda olarak rol aldı. 2014 yılında Güzide’yi Rusya, Türkiye ve Ukrayna’da çekilen tarihi drama dizisi Kurt Seyit ve Şura’da canlandırdı. 2015 yılında aTV dizisi Sevdam Alabora’yı takiben, aynı yıl büyük çıkışını Barış Arduç ile birlikte başrolde yer aldığı Kiralık Aşk adlı dizide Defne karakterini canlandırarak gerçekleştirdi. Dizi 69 bölüm boyunca yayın hayatına devam etti ve Sangu’nun performansı beğeni topladı.2017 yılında Sangu’nun Kanal D’de yayınlanacak yeni bir dizide yer alması beklendiği açıklandı. Ayrıca aynı yılın Ağustos ayında Sangu’nun Baruş Ardıç ile Mutluluk Zamanı (önceki adıyla Yanımda Kal ve Gitme Sen!) adlı sinema filminde yer alacakları duyuruldu.

Senin için hazırladığımız haberler