Carolina Panthers Shaq Thompson ile sözleşme uzattı

08.12.2019 - 01:09 | Son Güncellenme: 08.12.2019 - 01:09

NFL takımlarından Carolina Panthers'ta uzun vadeli başarılar için çalışmalar sürüyor. 

Normal sezonun bitimine 4 hafta kala 5 galibiyet ve 7 mağlubiyet elde edip Play-off'a kalma ihtimalini mucizelere bırakan ve geçtiğimiz günlerde başantrenör Ron Rivera ile yollarını ayıran Panthers, 25 yaşındaki linebacker Shaq Thompson ile gelecek 54.2 milyon dolar karşılığında 4 yıllık yeni bir sözleşme imzaladı. Shaq Thompson'ın 4 yıl alacağı ücretin içinde 16 milyon dolar imza bonusu ve 28 milyon dolar garanti ücret bulunuyor. 

Thompson: "Sadece bir başlangıç..."

Shaq Thompson, imza töreninden sonra yaptığı açıklamada, kendisine duyulan güvenin boşa çıkarmayacağını söyledi. Panthers'ta kalmanın kendisini iyi hissettirdiğini söyleyen Thompson, "Bu, genç takımımızla yapacaklarımızla ilgili bana duyulan güveni ve inancın göstergesidir. Benim yardımcı olacağımı ve bu gruba liderlik yapacak ekibin bir parçası olarak gördüler. Bu benim için gerçekten büyük bir sorumluluk. Bana ve aileme karşı gösterilen bir sevgi ve sadakatlik var. Onlara sahip olduğum potansiyelmi  gösterebildim. Bu sezon benim ilk 11'de başladığım ilk sezonumdu ve neler yapabileceğimi gösterdim. Bilmelerini istiyorum ki, elimden gelen her şeyi yapacağım. Bu sadece benim için bir başlangıç." ifadelerini kullandı.

Bu sezon Carolina Panthers ile 12 maça çıkan dış linebacker, 62'si solo olmak üzere toplam 93 tackle yaparken, 9 tackleda rakibine mesafe kaybı yaşattırdı ve 3 kez oyun kurucu sackledi. 

Senin için hazırladığımız haberler