Carlos Ponck: “Bence kazanmamız gerekiyordu”

21.03.2021 - 18:37 | Son Güncellenme: 21.03.2021 - 19:00

Son dakika haberleri... Süper Lig'de Medipol Başakşehir, Yukatel Denizlispor ile berabere kaldı. Peki Medipol Başakşehirli futbolcular neler söyledi? İşte detaylar...

Süper Lig'in 31. haftasında Medipol Başakşehir, deplasmanda Yukatel Denizlispor ile 0-0 berabere kaldı. Maçın ardından Medipol Başakşehirli futbolcular değerlendirmelerde bulundu.

Medipol Başakşehirli futbolcuların açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Carlos Ponck: “Deplasmanda mücadele ettik. İyi de çalıştık. Stratejimizi uyguladık. Daha iyi bir takımız. Bence kazanmamız gerekiyordu. Gol yemeden de ayrılmak iyi bir sonuç. Ama keşke üç puan olsaydı. Sonraki maçta üç puan istiyoruz. Yolumuza bakacağız. Denizlispor'un iyi ayakları ve oyuncuları var. Biz hafta içinde rakibi analiz ettik. Ekstra önlem almadık. Hocamız gereken taktikleri verdi. Geride boşluk bırakmamamız gerektiğini hatırlattı. Rakibi durdurduk.”

Youssouf Ndayishimiye: “Tabii ki biz bu maçta üç puan istiyorduk. Elimizden gelen her şeyi yaptık. 0-0 bitti. Bu maça iyi çalıştık ama berabere bitti. Üç puan isterdik. Artık Malatyaspor maçına bakacağız. Tabii ki çok kolay değil. Ben Başakşehir'deyim. Mahmut, Giuliano, Demba Ba gibi isimler var. Adapte olmaya çalışıyorum. Elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum.”

Tolga Ciğerci: “Kolay bir maç değildi. Bunun böyle olacağını biliyorduk. Ona göre hazırlandık. İki devre de şanslar bulduk. İyi değerlendirebilseydik üç puan alırdık. İyi performans gösterdik. Mücadele eder ve çalışırsak milli aradan sonra bence iyi sonuçlar alırız.”

Senin için hazırladığımız haberler