Carlo Ancelotti'den Ergin Atamanlı Panathinaikos itirafı

01.06.2024 - 17:26 | Son Güncellenme: 01.06.2024 - 18:27

Şampiyonlar Ligi finalinde bugün Borussia Dortmund ile karşılaşacak Real Madrid'de teknik direktör Carlo Ancelotti, Ergin Atamanlı Panathinaikos'a göndermede bulundu.

Carlo Ancelotti'den Ergin Atamanlı Panathinaikos itirafı

AJANSSPOR HABER

Şampiyonlar Ligi final maçında Real Madrid ve Borussia Dortmund karşı karşıya gelecek. Dev maç öncesinde Madrid ekibinin İtalyan teknik direktörü Carlo Ancelotti açıklamalarda bulundu. Ancelotti, bir Real Madrid taraftarı olduğunu dile getirirken, basketbol hakkında da konuştu. İşte Carlo Ancelotti'nin sözleri...

Kupa sahibini arıyor

Devler Ligi şampiyonu, Real Madrid ve Borussia Dortmund arasında oynanacak mücadeleyle belli olacak. İki Avrupa devinin karşı karşıya geleceği finalde kupa, İngiltere'nin Wembley Stadı'nda sahibini bulacak. 

Real Madrid'in final yolculuğu

Final yolculuğunda kupanın en çok kazananı Real Madrid; Napoli, Braga ve Union Berlin'in olduğu C Grubu'nun 6'da 6 yaparak zirvede tamamlamıştı.

Son 16 Turu'nda Leipzig ile karşılaşan Real Madrid, Alman temsilcisini geçmeyi başararak çeyrek finalde Manchester City'nin rakibi oldu. Guardiola ve öğrencilerini iki maç sonunda penaltılarla eleyen Madrid, bir üst turda Bayern Münih ile eşleşti. Yarı finalde Bayern Münih engelini de aşan İspanyollar, finalde kupanın bir ucundan tutan taraf oldu.

"Ben bir Real Madrid taraftarıyım"

Final öncesinde konuşan Carlo Ancelotti, Madrid ve Milan'ın kendisinde özel bir yeri olduğunu dile getirdi. İtalyan çalıştırıcı, "Ben bir Real Madrid taraftarıyım. Çalıştığım yeri gerçekten seviyorum. Birçok kulüpte oynadım ve antrenman yaptım ama Real Madrid ve Milan’ın benim için özel bir yeri var." dedi.

"Basketbol izlerken acı çektim"

Carlo Ancelotti, geçtiğimiz hafta Real Madrid ve Panathinaikos arasında oynana EuroLeague finalini de takip ettiğini ima etti. Ancelotti, "Ben bir Real Madrid taraftarıyım. Örneğin son zamanlarda basketbol izlerken çok acı çektim." şeklinde konuştu.

Atamanlı Panathinaikos'a mağlup

Real Madrid, Turkish Airlines EuroLeague finalinde geçtiğimiz hafta Ergin Ataman'ın çalıştırdığı Panathinaikos ile karşı karşıya gelmişti. İspanyol temsilcisi, finalde rakibine 95-80 mağlup olarak kupa fırsatını tepmişti.

Senin için hazırladığımız haberler