Canlı yayında Mustafa Cengiz'e ibra mesajı!

13.03.2020 - 14:56 | Son Güncellenme: 13.03.2020 - 15:03

Galatasaray'ın eski başkan yardımcısı Hamdi Yasaman, Radyospor canlı yayınında çarpıcı ifadelere imza attı. Mustafa Cengiz yönetimi ibra edilecek mi? Galatasaray - Beşiktaş derbisi nasıl sonuçlanır? Falcao'nun performansı için ne düşünüyor? Yasaman'dan flaş açıklamalar geldi.

Canlı yayında Mustafa Cengiz'e ibra mesajı!

Galatasaray’ın eski başkan yardımcısı Hamdi Yasaman, sarı-kırmızılıların gündemine dair değerlendirmelerde bulundu. Yasaman, sarı-kırmızılıların başkanı Mustafa Cengiz’e ibra konusunda mesaj gönderdi. Mustafa Cengiz yönetimi ibra edilecek mi? Derbi maç hakkında ne düşünüyor? Falcao’nun performansını abartılı mı buluyor? Tüm bu sorulara Hamdi Yasaman yanıt verdi.

Radyospor’da Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Hamdi Yasaman’ın açıklamaları şu şekilde:

Hamdi Yasaman: ”Derbide beraberlik bile kötü sonuç, Galatasaray kazanır”

Rüzgarı arkamıza aldık. Seri galibiyetler sonrası Sivasspor beraberliği var ama iyi bir performansımız var. Havaya girdik. Beşiktaş şampiyonluk çizgisinden çıkmış durumda. Beşiktaş şansı yok gibi görünüyor. Beşiktaş maçında favori olduğumuzu düşünüyorum. Galatasaray için beraberlik bile kötü sonuç. Sergen Yalçın gelince Beşiktaş bir hava yakaladı. Ama Galatasaray’daki hava daha iyi. Galatasaray derbiyi kazanır diye düşünüyorum.

Hamdi Yasaman: “Falcao penaltı attı diye kahraman oldu”

Radamel Falcao’dan gerekli randumanı alamadık. Çok formda olduğunu da düşünmüyorum. Penaltıdan goller atıyor. Kendisini çok formda görmüyorum. Derbide penaltı attı diye kahraman oldu. Penaltı atamayacaksa Galatasaray’da ne işi var? İkinci devrede evet goller attı ama tam beklediğimiz Falcao değil. Beklentimiz daha yüksekti.

Hamdi Yasaman: “Galatasaray finallerin takımıdır”

Galatasaray ile birlikte 3 takım var potada. Sivasspor final takımı değil. Daha çok ekmek yemeleri lazım. Büyük takım olmak diye bir gerçek var. Mazisinde çok final oynayan ve baskıyı kaldıran bir takımdan söz ediyorum. Galatasaray ve Trabzonspor’da o var. Başakşehir de tecrübe kazandı. Başakşehir de iyi bir hava yakaladı. Avrupa maçlarında da başarılı görünüyor. Başakşehir o stresi attı. En tecrübeli olan, final maçlarına alışık olan Galatasaray. Şampiyonlukta Galatasaray ağır basıyor. Galatasaray çünkü finallerin takımıdır.

Hamdi Yasaman: ”Mustafa Cengiz siyasetçiler gibi konuşuyor”

Mustafa Cengiz’in topluluklara olan söylemleri dikkat çekici. Divan toplantılarında, “En büyük destekçimiz taraftarımız” demişti. Seyirci futbol takımına destek verir. Mustafa Cengiz, siyasetçiler gibi konuşuyor. Söylemlerini sert ve yanlış buluyorum. Kendisinin çok fedakâr olduğunu, üyelerin nankör olduğunu söyledi. Hatta nankörlüğü hayvanlar yapar gibi bir talihsiz bir açıklama yaptı. Bunu düzeltmeye çalıştı ama Galatasaray gibi eğitimli bir topluluğun yanlış anlaması mümkün değil. Bu politikayı beğenmiyorum. Gerilim de bundan başlıyor.

Hamdi Yasaman: “Dursun Özbek’i tenkit etmek kendi kusurlarını ortadan kaldırmaz”

Toplantılarda tartışmalar hep aynı konu üzerinden yürüyor. Divan başkanı ile tartışıyor. Divan başkanı kimi temsil ediyor? Galatasaray’ın etik değerlerini koruyor. Hamamcıoğlu’nu cephe almış olarak gösteriyor. Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray’ın değerlerini korumak zorunda. Galatasaray hisselerinin satışı, Dursun Özbek polemikleri de hoş şeyler değil. Özbek’i ben de çok eleştirdim. Fedakarlık yapmış bir başkandı. Alacağı var. Kefaretleri var. Alacağı varsa, alır. Onu ödemek zorundasınız. Fakat; Özbek konusunda bir demagoji yapıyor. Özbek’i tenkit etmek, suçlamak kendi kusurlarını ortadan kaldırmaz. Bu konuda doğruları söylemiyorlar.

Mustafa Cengiz yönetimi ibra edilecek mi?

Galatasaray’da ibra meselesi var. Yönetim seçime gitmemişti. Seçime gitmemelerinin de etkisiyle mali açıdan da ibra edileceklerini düşünmüyorum. Bu risk var. Camiada görüştüğüm birçok kişi bu görüşü savunuyor. Maalesef mali yönden de ibra olmayabilirler.

Senin için hazırladığımız haberler