Canlı yayında açıkladı: O isim hakemliği bırakıyor!

16.04.2021 - 15:52 | Son Güncellenme: 16.04.2021 - 16:30

Türk futbolunun deneyimli hakemlerinden Fırat Aydınus, 2020-2021 sezonunun sonunda hakemliği bırakacak. Detaylar haberimizde...

Canlı yayında açıkladı: O isim hakemliği bırakıyor!

47 yaşındaki tecrübeli hakem Fırat Aydınus, sezon sonunda aktif hakemlik kariyerine nokta koyayacak.

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Türkiye Gazetesi Yazarı Ömer Faruk Ünal, "Fırat Aydınus sezon sonunda hakemliği bırakacak. MHK, Fırat Aydınus'u Türkiye Kupası finalinde oynanacak olan Beşiktaş - Antalyaspor maçına atayarak güzel bir final yapabilir. Çünkü son yıllarda hakemlerin görevlerinden ayrılmaları şık olmamıştı." ifadelerini kullandı. 

Halil Umut Meler'e neden 2 maç verilmedi?

Beşiktaş - Kasımpaşa maçından sonra 2 hafta maç almayan Halil Umut Meler için ise Ünal, "Halil Umut Meler'in 2 hafta maç almamasının sebebi yaşadığı sakatlıktı. Halil Umut Meler küçük bir sakatlık yaşadı, şu anda sağlık durumu gayet iyi." dedi.

Fırat Aydınus kimdir, kaç yaşında?

5 Ekim 1973 (47 yaşında) İstanbul doğumlu olan Fırat Aydınus, hakemliğe 1996 yılında başlamıştır. İstanbul Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği bölümünden mezundur. 2006-2014 yılları arasında FIFA hakemi de olan Aydınus, Süper Lig'de önemli karşılaşmalarda çaldığı düdüklerle dikkatleri üzerine çekmişti. Asıl mesleği mühendislik olan Aydınus, hakemlik kariyerindeki gelişmeler sonrası tamamıyla bu alana yöneldi.

Senin için hazırladığımız haberler