CANLI| Sivasspor- Karacabey Belediyespor Maçını Canlı İzle (Maç Linki)

17.01.2023 - 14:06 | Son Güncellenme: 17.01.2023 - 14:18

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Sivasspor, kendi sahasında Karacabey Belediyespor ile karşı karşıya geliyor. Maçı canlı izle, maç linki ve detaylar haberde.

CANLI| Sivasspor- Karacabey Belediyespor Maçını Canlı İzle (Maç Linki)

AJANSSPOR HABER

Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16 tur heyecanı başladı. Bugün Sivasspor kendi sahasında Karababey Belediyespor'u konuk edecek. Eleme usulünde olacak olan zorlu karşılaşmanın ne zaman ve hangi kanalda olacağı ise merak konusu olmaya başlandı. İşte maça dair detaylar...

Sivasspor - Karacabey Belediye Spor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Sivasspor ile Karacabey Belediye Spor karşı karşıya geliyor. Zorlu karşılaşma bugün 14.30'da A Spor'da ekranlara gelecek.

İlk 11'ler

Sivasspor: Muammer, Alaaddin, Caner, Camara, Uğur Çiftçi, Cofie, Charisis, Hakan Arslan, N'Jie, Gradel, Ahmed Musa

Karacabey Belediye Spor: Hüseyin, Yusuf Erdem, Vedat, Ata, Muhammet, Abdullah, Erdem, Mustafa, Ulaş, Serkan Emrecan, Devrim

Tek maç oynanacak

Sivasspor ile Karacabey Belediyespor arasında oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası 16. tur eleme karşılaşması tek maç üzerinden oynanacak. Karşılaşmaların rövanş maçı ise olmayacak.

Karacabey Belediyespor kaçıncı ligde?

Ziraat Türkiye Kupası'nda büyük süpriz yaparak son 16 turuna katılan Karacabey Belediyespor, TFF 2. Lig'de mücadele etmektedir.

Karacabey Belediyespor nerenin takımı?

TFF 2. Lig'de mücadele eden Karacabey Belediyespor, Bursa'nın takımıdır. Bursa ili Karacabey ilçesinde, futbol ve voleybol branşında faaliyet gösteren bir spor kulübüdür.

Uğur Çiftçi ilk 11'de

Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan ve anlaşma sağlandığı iddia edilen Uğur Çiftçi, Ziraat Türkiye Kupası'nda ilk 11'de oynuyor. 

Senin için hazırladığımız haberler