CANLI| Samsunspor- Antalyaspor maçını canlı izle (Maç linki)

12.02.2024 - 15:37 | Son Güncellenme: 12.02.2024 - 15:41

Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Yılport Samsunspor ile Bitexen Antalyaspor karşı karşıya gelecek. Maçın kanalı ve canlı yayını gibi detaylar haberde.

CANLI| Samsunspor- Antalyaspor maçını canlı izle (Maç linki)

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Yılport Samsunspor ile Bitexen Antalyaspor karşı karşıya gelecek. Ev sahibi Yılport Samsunspor'un 26, konuk takım Bitexen Antalyaspor'un ise 34 puanı bulunuyor.  Karşılaşmanın kanalı ve canlı yayın linki gibi detaylar haberde.

Samsunspor - Antalyaspor maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Samsunspor - Antalyaspor maçı 12 Şubat Pazartesi günü saat 20.00'de oynanacak. Mücadeleyi beIN Sports 2'de canlı izleyebilirsiniz.

Son 5 lig maçında 2 galibiyet, 2 beraberlik elde eden Yılport Samsunspor, tek yenilgisini geçtiğimiz hafta Galatasaray'a karşı aldı. Karadeniz ekibi, Markus Gisdol yönetiminde Süper Lig'de çıktığı 10 iç saha maçında 6 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgiyle birlikte 20 puan topladı. Samsun ekibi, Alman teknik direktörün göreve başladığı Ekim 2023'ten bu yana Galatasaray'ın ardından evinde en fazla puan toplayan takım olarak dikkat çekiyor.

Bitexen Antalyaspor ise ligde oynadığı son 7 karşılaşmada bir mağlubiyet aldı. Akdeniz ekibinin bu süre zarfında mağlup eden tek takım, geçtiğimiz hafta 2-0'lık skorla Fenerbahçe oldu. Antalya temsilcisi, Sergen Yalçın yönetiminde deplasmanda çıktığı üç lig maçını da kaybetmedi.

Senin için hazırladığımız haberler