CANLI| Portekiz- Slovenya maçını canlı izle (Maç linki)

01.07.2024 - 16:19 | Son Güncellenme: 01.07.2024 - 16:22

EURO 2024'te son 16 turları nefesleri kesmeye devam ediyor. Zorlu maçta Portekiz - Slovenya karşı karşıya gelecek. Maçın kanalı, linki ve canlı yayını gibi detaylar haberde.

CANLI| Portekiz- Slovenya maçını canlı izle (Maç linki)

AJANSSPOR HABER

EURO 2024'te son 16 turları nefesleri kesmeye devam ediyor. Milli Takımımızla aynı grupta yer alan Portekiz grup lideri olarak bir üst tura adını yazdırmış ve Slovenya ile eşleşmişti. Bu zorlu maçın kazananı şimdiden büyük merak konusu. Peki Portekiz - Slovenya maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda? İşte dev maça dair detaylar...

Portekiz- Slovenya maçı ne zaman ve hangi kanalda?

1 Temmuz 2024 Pazartesi Portekiz - Slovenya arasındaki maç Frankfurt Arena'da oynanacak ve TSİ 22.00'de başlayacak. Karşılaşma TRT 1'den ekranlara gelecek.

Maçın hakemleri belli oldu

Frankfurt Arena'da yapılacak müsabaka, TSİ 22.00'de başlayacak. Karşılaşmayı İtalya Futbol Federasyonundan hakem Daniele Orsato yönetecek. Tecrübeli hakemin yardımcılıklarını Ciro Carbone ile Alessandro Giallatini üstlenecek.

Mücadelenin dördüncü hakemi ise Norveç'ten Espen Eskas olacak.

Portekiz'de 5 futbolcu sınırda

Eşleşmenin favorisi olarak gösterilen Portekiz'de 5 futbolcu sarı kart ceza sınırında yer alıyor.

Grup maçlarında birer sarı kart gören Cristiano Ronaldo, Francisco Conceiçao, Joao Palhinha, Pedro Neto, Ruben Neves, karşılaşmada kart görmeleri durumunda cezalı duruma düşecek.

Portekiz, turu geçerse çeyrek finalde bu oyunculardan yararlanamayacak.

Slovenya'da Janza cezalı

Slovenya Milli Takımı'nda sol bek Erik Janza cezası nedeniyle Portekiz'e karşı forma giyemeyecek.

Turnuvada grup aşamasında iki sarı kart gören Janza, son 16 tur mücadelesini tribünden izleyecek. Janza'nın yokluğunda geçen sezonu Alanyaspor'da geçiren Jure Balkovec'in oynaması bekleniyor.

Slovenya'da ayrıca Jaka Bijol, Zan Celar, Petar Stojanovic ile Zan Vipotnik sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler