CANLI| Olympiakos - Fiorentina maçını canlı izle (Maç linki)

29.05.2024 - 15:59 | Son Güncellenme: 29.05.2024 - 20:59

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde final heyecanı başladı. Zorlu aşamalardan geçen Olympiakos ve Fiorentina, dev finalde karşı karşıya gelecek. Maçın kanalı, linki ve canlı yayını haberde.

CANLI| Olympiakos - Fiorentina maçını canlı izle (Maç linki)

AJANSSPOR HABER

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde dev final heyecanı başladı. Zorlu finalde Olympiakos ile Fiorentina karşı karşıya geliyor. İşte maçın kanalı, canlı yayını ve maç linki gibi detayları...

Olympiakos - Fiorentina UEFA Konferans Ligi Final maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

UEFA Konferans Ligi Finali'nde bu akşam Olympiakos ile Fiorentina karşı karşıya gelecek. Yunanistan'da OPAP Arena'da oynanacak final mücadelesi saat 22.00'de başlayacak. Portekizli hakem Artur Dias'ın yöneteceği mücadele EXXEN ve TV 8,5 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

İlk 11'ler

Olympiacos: Tzolakis, Rodinei, Retsos, Carmo, Ortega, Iborra, Hezze, Podence, Chiquinho, Fortounis, El Kaabi

Fiorentina: Terracciano, Dodo, Milenkovic, Martinez-Quarta, Biraghi, Bonaventura, Arthur, Mandragora, Nico Gonzalez, Kouame, Belotti

Fenerbahçe'yi eledi

Olympiakos, çeyrek finalde Fenerbahçe'yi eledikten sonra yarı finalde ise İngiltere Premier Lig kulübü Aston Villa'yı saf dışı bırakarak finale yükseldi.

Maçın hakemleri belli oldu

Mücadeleyi Artur Soares Dias yönetirken yardımcılıklarını ise Paulo Soares ve Redro Ribeiro yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi Glenn Nyberg olacak. VAR koltuğunda Tiago Martins, AVAR'da Christian Dingert görev alacak.

Senin için hazırladığımız haberler