CANLI| Monaco -Barcelona maçını canlı izle (Maç linki)

19.09.2024 - 17:25 | Son Güncellenme: 19.09.2024 - 17:29

UEFA Şampiyonlar Ligi heyecanı bu akşam Monaco-Barcelona maçıyla devam ediyor. Zorlu maçın kanalı, canlı yayını ve maç linki gibi detaylar haberde.

CANLI| Monaco -Barcelona maçını canlı izle (Maç linki)

AJANSSPOR HABER

Şampiyonlar Ligi'nde yeni sezonun ilk hafta müsabakaları, bu akşam oynanacak Monaco-Barcelona karşılaşmasıyla tamamlanacak. İşte zorlu maça dair merak edilen tüm detaylar...

Monaco - Barcelona maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Devler Ligi’nde bazı karşılaşmalar TRT’nin dijital platformu olan tabii üzerinden takip edilebiliyor. Monaco ve Barcelona arasında oynanacak karşılaşma ise TRT1’den şifresiz yayınlanacak. Monaco - Barcelona karşılaşması bugün saat 22.00’da başlayacak.

Barcelon'ın rakipleri kimler?

Avrupa’da ezeli rakibi Real Madrid’in gölgesinde kalan Barcelona puan sıralamasında ilk 8’de yer alarak doğrudan son 16 turuna kalmak istiyor. İspanyol ekibinin rakipleri arasında Bayern Münih, Dortmund, Atalanta, Benfica, Kızılyıldız gibi zorlu takımlar bulunuyor.

Fransız ekibi ise Şampiyonlar Ligi’nde İnter, Barcelona, Arsenal, Aston Villa gibi zorlu ekiplerle eşleşti.


Ev sahibi takım bu sezon ligde çıktığı 4 maçta 3 galibiyet elde ederken Barcelona maçına moralli çıkıyor.

Adi Hütter yönetimindeki ekip yeni sezon öncesinde George İlenikhena, Jordan Teze, Mawissa, Camara, Kehrer gibi önemli oyuncuları kadrosuna katmıştı.


Yayın detayları

TRT 1, Şampiyonlar Ligi’ndeki büyük karşılaşmaları izleyicileriyle buluşturmaya devam ediyor. Monaco-Barcelona maçı da bu gelenek doğrultusunda, futbolseverlerin büyük bir ilgiyle takip edeceği şifresiz yayınlanacak maçlar arasında yer alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler