MKE Ankaragücü - Gaziantep FK Maçının Canlı Yayın Bilgisi ve Maç Linki

28.01.2023 - 13:47 | Son Güncellenme: 28.01.2023 - 13:59

Süper Lig'de MKE Ankaragücü ile Gaziantep FK karşılaşıyor. Tarih ve saat bilgisi ile MKE Ankaragücü - Gaziantep FK maçının canlı izle linki haberimizde.

MKE Ankaragücü - Gaziantep FK Maçının Canlı Yayın Bilgisi ve Maç Linki

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında MKE Ankaragücü ile Gaziantep FK karşı karşıya geliyor. Puan cetvelinde birbirine yakın sıralarda bulunan iki takım da galibiyet hedefliyor. Ligin yeni ekibi MKE Ankaragücü ve teknik direktör Erol Bulut ile yol ayrılığına giden Gaziantep FK haftayı 3 puanla kapatmak istiyor.

MKE Ankaragücü - Gaziantep FK maçının tarih ve saati

MKE Ankaragücü ile Gaziantep FK arasındaki Süper Lig maçı 28 Ocak 2023 Cumartesi günü, saat 16.00'da başlayacak. Karşılaşma, Eryaman Stadyumu'nda oynanacak.

MKE Ankaragücü - Gaziantep FK maçını canlı yayınlayacak kanal

MKE Ankaragücü - Gaziantep FK maçı beIN SPORTS 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Mücadeleyi, AJANSSPOR MAÇ MERKEZİ'nden canlı olarak takip edebilirsiniz.

MKE Ankaragücü'nün Süper Lig'deki durumu

MKE Ankaragücü, Süper Lig'de çıktığı 19 karşılaşmanın 6'sını kazandı. 4 beraberlik ve 9 mağlubiyet alan MKE Ankaragücü, 22 puan toplayarak 11. sırada yer aldı.

Gaziantep FK'nın Süper Lig'deki durumu

Gaziantep FK, Süper Lig'de kötü bir dönemden geçiyor. Teknik direktör Erol Bulut ile yollarını ayıran Gaziantep temsilcisi, çıktığı 19 lig maçında 4 galibiyet, 7 beraberlik ve 8 mağlubiyet yaşadı. Gaziantep FK, topladığı 19 puan ile 13. sırada bulundu.

Bein Sports'u izlemenin yolu

Bein Connect ile TOD TV birleşti. Bilgisayarınızdan www.todtv.com.tr adresine girerek 100'den fazla TV kanalını izleyebilir, ayrıca 1000'lerce içeriğe, dilediğiniz yerden erişip, dilediğiniz kadar izleyebilirsiniz. Canlı kanallarda yayını durdurabilir, isterseniz 12 saat geriye gidebilirsiniz.

Senin için hazırladığımız haberler