CANLI| Manisa Basketbol - Bahçeşehir Koleji Maçını Canlı İzle (Maç Linki)

25.12.2022 - 12:58 | Son Güncellenme: 25.12.2022 - 13:03

Manisa Basketbol Takımı, ligin 12. haftasında evinde Bahçeşehir Koleji ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma ne zaman, hangi kanalda ve maç linki gibi detaylar haberde.

CANLI| Manisa Basketbol - Bahçeşehir Koleji Maçını Canlı İzle (Maç Linki)

AJANSSPOR HABER

Türkiye Basketbol 12. haftasında Manisa Basketbol kendi sahasında Bahçeşehir Koleji'ni konuk ediyor. Zorlu karşılaşma ne zaman ve hangi kanalda gibi aramaların yanı sıra maçın linki gibi aramalarda sıklaşmaya başladı. İşte maça dair detaylar...

Manisa Basketbol - Bahçeşehir Koleji Maçı Ne Zaman Ve Hangi Kanalda?

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde oynadığı 11 maçta 2 galibiyet, 9 yenilgi alarak son sıraya demir atan Manisa Büyükşehir Belediyespor, yarın 12'nci haftada evinde Bahçeşehir Koleji ile karşılaşacak. Karşılaşma bugün 15.30'da başlayacak. Zorlu karşılaşma beIN Sports 5 üzerinden yayınlanacak.

 Manisa temsilcisi, 4 galibiyeti bulunan 12'nci sıradaki İstanbul ekibini yenerek moral bulmayı hedefliyor.

Başantrenör Hakan Demir yönetiminde hafta boyunca yapılan antrenman programı ile maçın hazırlıkları tamamlandı. Yeni transferlerden İlkan Karaman, Ricky Tarrant ve Troy Selim Şav da antrenmanda yer alarak takımla birlikte çalıştı.

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Bora Çaylan, “Evimizde ligimizin iyi takımlarından Bahçeşehir Kolejini ağırlayacağız. Bu ligde kolay maç olmadığını her hafta görüyoruz. Bahçeşehir Koleji karşısında galip gelerek bir çıkış trendi yakalamayı hedefliyoruz. Teknik ekibimiz ve oyuncularımız da bu doğrultuda çalışmalarını sürdürüyor. Biz, bu önemli maçta tüm taraftarlarımızı ve Manisalı hemşehrilerimizi takımımızı desteklemeye davet ediyoruz” dedi.

Manisa Büyükşehir Belediyespor (basketbol takımı), Manisa Büyükşehir Belediyespor'un erkek basketbol takımıdır. Takım, 2022-2023 sezonu itibarıyla Basketbol Süper Ligi'nde mücadele etmektedir. Takım, maçlarını Muradiye Spor Salonu'nda oynamaktadır.

Bahçeşehir Koleji SK, Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden 2017 yılında İstanbul'da kurulmuş basketbol takımıdır.

Senin için hazırladığımız haberler