CANLI| Lazio- Juventus maçını canlı izle (Maç linki)

30.03.2024 - 16:11 | Son Güncellenme: 30.03.2024 - 16:14

İtalya Serie A 30. hafta maçları başlıyor. Serie A'nın zorlu karşılaşmasında Lazio, sahasında Juventus’u konuk ediyor. Maçın kanalı ve linki gibi detaylar haberde.

CANLI| Lazio- Juventus maçını canlı izle (Maç linki)

AJANSSPOR HABER

Juventus, zirve yarışında Milan ve İnter’i takip etmeyi sürdürüyor. A Milli Takım oyuncusu Kenan Yıldız’ın formasını giydiği Juventus, Lazio deplasmanına konuk oluyor. Zorlu maçın kanalı ve linki gibi aranan detayları haberde.

Lazio- Juventus maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Lazio - Juventus karşılaşması 30 Mart Cumartesi günü saat 20:00’da başlayacak. Mücadele S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Juventus puan durumu

Massimiliano Allegri yönetimindeki Juventus’ta sezonun en çok katkı yapan ismi Dusan Vlahovic oldu. Yıldız oyuncu takımına 15 gollük katkı verdi.

Juventus bu sezon oynadığı 29 karşılaşmada 17 galibiyet, 8 beraberlik ve 4 mağlubiyetle 59 puan topladı. Siyah-beyazlılar oynadığı son 5 karşılaşmada ise 3 beraberlik 1 mağlubiyet ve 1 galibiyet alabildi.

Lazio puan durumu

Avrupa’da liglere verilen arada hazırlıklarını sürdüren Lazio, ligin sona ermesine kısa bir zaman kala üç puana ulaşmak istiyor.

Lazio geride kalan 29 haftada 13 galibiyet 4 beraberlik ve 12 mağlubiyet aldı. Lazio topladığı 43 puanla 9. sırada bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler