CANLI | Juventus-Stuttgart maçını canlı izle (Maç linki)

22.10.2024 - 10:48 | Son Güncellenme: 22.10.2024 - 11:00

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. hafta maçında Kenan Yıldız'lı Juventus, evinde Stuttgart'ı konuk ediyor. İşte Juventus-Stuttgart maçının kanalı, canlı yayını ve linki gibi detaylar haberde.

CANLI | Juventus-Stuttgart maçını canlı izle (Maç linki)

AJANSSPOR - HABER

Juventus ile Stuttgart, Şampiyonlar Ligi'nde karşı karşıya geliyor. Kenan Yıldız'lı Torino ekibi, galibiyetle ayrılmak istiyor.

Juventus - Stuttgart maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Juventus - Stuttgart karşılaşması, 22 Ekim Salı günü TSİ 22.00'de oynanacak. Mücadele, tabii Spor kanalından canlı olarak yayınlanacak.

İlgini Çekebilir
Arda Güler ve Kenan Yıldız, Golden Boy'da finalde!
Habere Git

Şampiyonlar Ligi'ne damga vuran Kenan Yıldız tarihe geçti

Şampiyonlar Ligi'nin ilk haftasında Juventus, sahasında PSV'yi 3-1 mağlup etmişti. Karşılaşmanın ilk golünü atan Kenan Yıldız, hem Şampiyonlar Ligi hem de kulüp tarihine geçti.

19 yaşındaki futbolcu, Del Piero'nun (20 yaş) rekorunu kırarak Juventus adına Şampiyonlar Ligi'nde gol atan en genç isim oldu.

Kenan Yıldız'ı yere göğe sığdıramadı. Stuttgart maçı öncesi flaş sözler

Kenan Yıldız'ı yere göğe sığdıramadı. Juventus Teknik Direktörü Thiago Motta, milli yıldızımız Kenan Yıldız'ın performansından memnun olduğunu söyledi.,

Motta, milli futbolcu Kenan Yıldız ile ilgili olarak, "Kenan Yıldız’ın sahada sergilediği performanstan oldukça memnunum. Tüm yeteneklerini takıma katkı sağlamak için kullanıyor. Henüz 19 yaşında olmasına rağmen fark yarattığını görüyoruz. Daha iyisini başarabiliriz, ancak onun mevcut performansını görmek beni mutlu ediyor," şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler