CANLI| Galatasaray Çağdaş Faktoring - Girona maçını kanalı ve linki

29.02.2024 - 17:02 | Son Güncellenme: 29.02.2024 - 17:09

Galatasaray Çağdaş Faktoring, EuroCup Women Çeyrek Final İkinci Ayak maçında Spar Girona ile karşı karşıya gelecek. Maçın kanalı ve yayını gibi detaylar haberde.

CANLI| Galatasaray Çağdaş Faktoring - Girona maçını kanalı ve linki

AJANSSPOR HABER

Galatasaray Çağdaş Faktoring, EuroCup Women Çeyrek Final İkinci Ayak maçında Spar Girona ile karşı karşıya gelecek. Zorlu maçın kanalı ve canlı yayını gibi detaylar haberde.

Galatasaray Çağdaş Faktoring - Girona maçı kanalı

Ahmet Cömert Spor Salonu’nda 29 Şubat Perşembe günü oynanacak olan mücadele saat 20.00’de başlayacak. Maç YouTube’dan yayın yapan FIBA TV’den izlenebilecek.

İlk maçta rakibine 77-64 mağlup olan Galatasaray, 13 sayılık dezavantaj ile parkeye çıkacak olsa da taraftarının gücüyle bu handikabı geçip yarı finale uzanmak istiyor.

Smith en çok skorer üreten oldu

Julie Vanloo, Hind Ben Abdelkader, Meltem Yıldızhan, Nalyssa Smith ve Teaira McCowan beşiyle başlayan Galatasaray, İspanya’daki maçta üç oyuncusu çift haneli sayı üretti. Smith 16 sayı ve 12 ribauntla en skorer oyuncu olurken onu 15 sayı ve 6 asistle Vanloo takip etti. Myisha Hines-Allen ise 11 sayı ve 10 ribauntla oynadı.

Nalyssa Smith 22.4 sayı ve 10.3 ribaunt ortalamasıyla EuroCup Women’daki en etkili oyuncu oldu. Spar Girona’da ise 12.5 sayı ortalamasıyla Morgan Bertsch ön plana çıkıyor. 

Senin için hazırladığımız haberler