CANLI| Fatih Karagümrük - Medipol Başakşehir Maçını Canlı İzle (Maç Linki)

18.01.2023 - 11:45 | Son Güncellenme: 18.01.2023 - 13:47

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Fatih Karagümrük kendi sahasında Medipol Başakşehir'i konuk edecek. Maçı canlı izle, maç linki ve detaylar haberde.

CANLI| Fatih Karagümrük - Medipol Başakşehir Maçını Canlı İzle (Maç Linki)

AJANSSPOR HABER

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Fatih Karagümrük kendi sahasında Medipol Başakşehir'i konuk ediyor. Zorlu karşılaşmanın ilk 11'i canlı yayını ve detayları haberimzde yer alıyor.

Fatih Karagümrük - Başakşehir maçı ne zaman, hangi kanalda?

Fatih Karagümrük ile Başakşehir'in karşı karşıya geleceği Ziraat Türkiye Kupası son 16 turundaki bu mücadele 18 Ocak Çarşamba günü oynanacak. Zorlu karşılaşma 14.30'da başlayacak. Yayını ise A Spor'da olacak.

Kupada ilk maç

Fatih Karagümrük ile Medipol Başakşehir, Ziraat Türkiye Kupası'nda ilk kez karşı karşıya gelecekler. Lig'de ise 5 defa karşılaştılar.  Başakşehir, ligde oynanan maçlarda Fatih Karagümrük'ü mağlup edemedi. Karagümrük ise rakibini 4 maçta yenerken 1 karşılaşma ise beraberlikle sona erdi. Karagümrük rakibine 8 gol atarken Başakşehir 2 gol karşılığı verdi.

Ev sahibi Fatih Karagümrük, Ziraat Türkiye Kupası'na 4. turda dahil olmuştu. Bu turda karşılaştığı Kırşehir FK'yi 3-1 ile geçmeyi başaran Fatih Karagümrük, 5. turda da Uşakspor'u 3-0 mağlup ederek adını kupada son 16 takım arasına yazdırmayı başardı.
 

İlk 11'ler

Fatih Karagümrük 11: Viviano, Biraschi, Dresevic, Diagne, Kerim Frei, Levent, Burak, Lawrence, Salih, Adnan, Bertolacci

Başakşehir 11: Volkan, Şener, Duarte, Touba, Lima, Ndayishimiye, Aleksic, Mesut Özil, Szysz, Mounir, Okaka

Senin için hazırladığımız haberler