CANLI| Fatih Karagümrük- Kayserispor maçını canlı izle (Maç linki)

10.01.2024 - 15:16 | Son Güncellenme: 10.01.2024 - 15:27

Fatih Karagümrük, Trendyol Süper Lig 16. hafta erteleme müsabakasında bugün Kayserispor ile karşılaşacak. Maçı canlı izle, maç linki ve kanalı gibi detaylar haberde.

CANLI| Fatih Karagümrük- Kayserispor maçını canlı izle (Maç linki)

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 16. hafta erteleme maçında Vavacars Fatih Karagümrük ile Mondihome Kayserispor, Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda kozlarını paylaşacak. İşte zorlu maça dair merak edilen detaylar...

Fatih Karagümrük- Kayserispor maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Çarşamba günü saat 17.00'de başlayacak karşılaşmayı Burak Şeker yönetecek. Mücadele beIN SPORTS 1 ekranlarında futbolseverlerle buluşacak.

Ev sahibi Vavacars Fatih Karagümrük, haftaya 17 puanla giriyor. Konuk takım Mondihome Kayserispor'un ise 29 puanı bulunuyor. 

Gözler Güven ve Thiam'da

Kırmızı Siyahlıların en skorer ismi Güven Yalçın bu sezon 4 kez fileleri havalandırdı. Sarı kırmızılıların en büyük kozu Mame Thiam ise, 11 golle Edin Dzeko ve Mauro Icardi'nin ardından gol krallığında üçüncü sırada yer alıyor.

İki takım arasında oynanan son maçlarda VavaCars Fatih Karagümrük'ün üstünlüğü dikkat çekiyor. İstanbul ekibi, rakibine karşı son 5 maçta 4 kez kazandı. Bir karşılaşma ise Kayseri temsilcisinin galibiyetiyle sonuçlandı.

Senin için hazırladığımız haberler