CANLI| Eyüpspor- Boluspor maçını canlı izle (Maç linki)

20.04.2024 - 17:57 | Son Güncellenme: 20.04.2024 - 18:03

Trendyol 1.Lig 31. hafta karşılaşmasında Boluspor bugün Eyüp Stadyumu'nda Eyüpspor'a konuk oluyor. Maçı canlı izle, maç linki gibi detaylar haberde.

CANLI| Eyüpspor- Boluspor maçını canlı izle (Maç linki)

AJANSSPOR HABER

Trendyol 1.Lig 31. haftasında Boluspor, deplasmanda Eyüp Stadyumu’nda, Eyüpspor ile karşı karşıya geliyor. Maçın canlı yayını gibi aranan detaylar haberde.

Eyüpspor- Boluspor maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Trendyol 1.Lig 31. Haftasında Boluspor, deplasmanda Eyüp Stadyumu’nda, Eyüpspor ile karşı karşıya geliyor. Bugün saat 19:00'da başlayacak olan bu heyecan verici mücadele, TRT Spor ve BeIN SPORTS MAX 1 kanallarında canlı yayınlanacak.

Maçın hakemleri belli oldu

Bu önemli maçta hakem Raşit Yorgancılar düdük çalacak. Yardımcı hakemler ise Hüseyin Kıvanç Durmaz ve Mehmet Şengüliz olarak belirlendi.

Boluspor, şu ana kadar ligdeki performansıyla dikkat çekiyor. Toplamda 13 galibiyet, 7 beraberlik ve 10 mağlubiyet elde eden takım, 46 puanla play-off hattında yer alarak dikkatleri üzerine çekiyor.

Eyüpspor ise ligde fırtına gibi esmeye devam ediyor. Bu sezon 22 galibiyet, 2 beraberlik ve yalnızca 6 mağlubiyetle 68 puan toplayan İstanbul temsilcisi, ligde zirvede yer alıyor. Son beş lig maçından 7 puan toplayan takım, stabil bir performans sergileyerek liderliğini korumayı başarıyor.

Senin için hazırladığımız haberler