Erzurumspor FK - Boluspor maçının canlı yayın bilgisi ve maç linki

01.10.2023 - 10:55 | Son Güncellenme: 01.10.2023 - 10:59

TFF 1'inci Lig'de Erzurumspor FK ile Boluspor karşılaşıyor. Tarih ve saat bilgisi ile Erzurumspor FK - Boluspor maçının canlı izle linki haberimizde.

Erzurumspor FK - Boluspor maçının canlı yayın bilgisi ve maç linki

AJANSSPOR HABER

Trendyol 1'inci Lig'in 7'inci haftasında Erzurumspor FK ile Boluspor karşı karşıya geliyor. İki takım da kazanarak üst sıralara tırmanmayı planlıyor.

Erzurumspor FK - Boluspor maçının tarih ve saati

Erzurumspor FK ile Boluspor arasındaki TFF 1'inci Lig maçının 1 Ekim 2023 Pazar günü, saat 13.30'da başlaması planlandı.

Erzurumspor FK - Boluspor maçını canlı yayınlayacak kanal

Erzurumspor FK - Boluspor maçı beIN SPORTS MAX 2 ve TRT Avaz kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Bein Sports'u izlemenin yolu

Bein Connect ile TOD TV birleşti. Bilgisayarınızdan www.todtv.com.tr adresine girerek 100'den fazla TV kanalını izleyebilir, ayrıca 1000'lerce içeriğe, dilediğiniz yerden erişip, dilediğiniz kadar izleyebilirsiniz. Canlı kanallarda yayını durdurabilir, isterseniz 12 saat geriye gidebilirsiniz.

TRT Avaz frekansı

Frekans: 11096
Polarizasyon: Yatay (Horizontal)
Sembol Rate: 30000
FEC: 5/6

Uydu frekansını güncelleme

Uydu alıcısının "Kurulum" veya "Ayarlar" menüsünden, "Tek Kanal Arama" alt menüsünde, "Uydu" kısmında "Türksat 42° E" ve Türksat Ankara Paket parametrelerini manuel olarak girilerek, "Şebeke Arama" (Network Search) açık seçilmelidir. Otomatik tarama sonucunda, güncel kanal bilgileri uydu alıcınıza eklenmektedir.

Senin için hazırladığımız haberler