Çaykur Rizespor-Pendikspor Canlı Yayını Maç Bilgisi (Maç Linki)

05.12.2022 - 10:02 | Son Güncellenme: 05.12.2022 - 10:09

Spor Toto 1. Lig2in 16. haftasında Çaykur Rizespor, sahasında Pendikspor ile karşı karşıya geliyor. Çaykur Rizespor-Pendikspor maçını yayınlayacak kanal ile bilgiler haberde.

Çaykur Rizespor-Pendikspor Canlı Yayını Maç Bilgisi (Maç Linki)

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto 1. Lig'in 16. haftasında bu akşam Çaykur Rizespor, sahasında Pendikspor'u ağırlayacak. İşte maçla ilgili detaylar...

Çaykur Rizespor-Pendikspor maçını yayınlayacak kanallar

Saat 20.00'de başlayacak ve Çaykur Didi Stadyumu'nda oynanacak mücadeleyi TRT Spor ve beIN Sports 2 naklen yayınlayacak.

Maçın hakemi Turgut Doman

Çaykur Rizespor ile Pendikspor arasındaki maçı hakem Turgut Doman yönetecek.

Bolasie'den Pendikspor maçı açıklaması

Çaykur Rizespor'un forvet oyuncusu Yannick Bolasie, Süper Lig'e çıkmak için uğraş verdiklerini söyledi.

Çaykur Rizespor'un 33 yaşındaki deneyimli oyuncusu Bolasie, Mehmet Cengiz Tesisleri'ndeki antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, kendisine güveninin tam olduğunu belirtti.

"Çaykur Rizespor, Süper Lig'e ait bir kulüptür"

Güven duygusunu kaybetmemek için çok çalıştığını dile getiren Bolasie, "Güvenim devam ederse bu kulübe çok faydalı olacağımı ve her maçta goller ve asistlere devam edeceğimi düşünüyorum. Umarım son haftalarda gösterdiğim performans, ilerleyen haftalarda da devam eder. Çaykur Rizespor, Süper Lig'e ait bir kulüptür. Süper Lig'e çıkmak için uğraş veriyoruz. Şu anda bulunduğumuz pozisyon ikincilik. Burada bulunmamız ve bunu devam ettirmemiz gerekiyor." ifadelerini kullandı.

"Pendikspor maçı aslında fırsat olacak"

Bolasie, Pendikspor maçına ilişkin, "Bulunduğumuz ikincilik pozisyonunu korumak, sağlamlaştırmak için Pendikspor maçı aslında fırsat olacak. Bu maçı alırsak diğer tüm rakiplerimize de ikinciliğin bizim olduğu mesajını rahatlıkla vereceğimizi düşünüyorum." diye konuştu.

"Bu pozisyonu koruyacağız ve şampiyonluk da gelecektir"

Şampiyonluk yarışında bulundukları konumu korumaları gerektiğini yineleyen Bolasie, "İmkansız diye bir şey yoktur. Bizim yapmamız gerekenler belli. Bulunduğumuz ikincilik pozisyonunda her zaman olmamız gerekiyor. Yakaladığımız bu şansı bırakmamalıyız. Bunu devam ettirdiğimiz ve galibiyetlerle süslediğimiz sürece doğal olarak bu pozisyonu koruyacağız ve şampiyonluk da gelecektir." şeklinde konuştu.

Bolasie, Katar'da devam eden Dünya Kupası'nda Fransa ve Arjantin'i şampiyonluk için daha şanslı gördüğünü sözlerine ekledi.

Çaykur Rizespor-Pendikspor maçını canlı takip et

Öte yandan, Çaykur Rizespor ligde topladığı 25 puanla dördüncü, Pendikspor ise aynı puanla beşinci sırada yer aldı.

Senin için hazırladığımız haberler