CANLI| Boluspor - Erzurumspor Maçı Yayını Hd Şifresiz İzle

25.12.2022 - 10:38 | Son Güncellenme: 25.12.2022 - 11:37

TFF 1. Lig 19. haftasında Boluspor kendi sahasında Erzurumspor'u konuk ediyor. Maç hangi kanalda, canlı yayın linki ve hd şifresiz gibi detaylar haberde.

CANLI|  Boluspor - Erzurumspor Maçı Yayını Hd Şifresiz İzle

AJANSSPOR HABER

TFF 1. Lig'de 19. hafta heyecanı sürüyor. Bugün Boluspor kendi sahasında Erzurumspor'u konuk ediyor. Zorlu karşılaşmanın ne zaman ve hangi kanalda olacağı ise merak konusu olmaya devam ediyor. Ayrıca maçın linki ve canlı yayını gibi aramalarda sıklaşmaya başladı. İşte maça dair merak edilenler...

Boluspor - Erzurumspor Maçı Ne Zaman Ve Hangi Kanalda?

TFF 1. Lig 19. haftasında Boluspor kendi sahasında Erzurumspor'u konuk ediyor. Bolu Atatürk Stadyumu'nda 13.30'da oynanacak maç TRT Avaz'da canlı olarak yayınlanacak. 

Boluspor- Erzurumspor maçının hakemi kim?

Bolu Atatürk Stadyumu'nda 13.30'da oynanacak maçta hakem Melis Özçiğdem görev yapacak.

Boluspor'un puan durumu

 Boluspor, ligde oynadığı 17 maçta 7 galibiyet, 6 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. Boluspor, topladığı 27 puanla 9. sırada yer alıyor. Ev sahibi zorlu karşılaşmayı kazanarak üst sıralara doğru çıkma hedefinde olacak.

Erzurumspor'un puan durumu

 Erzurumspor FK ise ligde oynadığı 17 maçta 5 galibiyet, 5 beraberlik ve 7 mağlubiyet aldı.Erzurumspor FK, topladığı 20 puanla 13. sırada bulunuyor.

Boluspor- Erzurumspor maçı 3 ayrı kanalda yayınlanacak

Saat 13.30'da başlayacak Samsunspor - Adanaspor maçı TRT Avaz ve beIN Sports MAX 2 ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

Senin için hazırladığımız haberler