CANLI| Bodrum FK-Başakşehir maçını canlı izle (Maç linki)

14.09.2024 - 18:38 | Son Güncellenme: 14.09.2024 - 18:41

Trendyol Süper Lig'de heyecan devam ediyor. Bodrum FK ile Başakşehir karşı karşıya gelecek. Zorlu maçın kanalı, canlı yayını ve linki gibi detaylar...

CANLI| Bodrum FK-Başakşehir maçını canlı izle (Maç linki)

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'de heyecan devam ediyor. Bodrum FK ile Başakşehir karşı karşıya gelecek. Maçın yayın bilgileri ve muhtemel 11'leri futbolseverler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor.

Bodrum FK - Başakşehir maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Bodrum FK - Başakşehir maçı 14 Eylül Cumartesi günü saat 20:00 oynanacak. Müsabaka beIN Sports 2'de canlı yayınlanacak.

Muhtemel ilk 11'ler

Bodrum FK: Sousa, Cenk, Ali, Celustka, Üzeyir, Mohammed, Dimitrov, Samet, Fredy, Gökdeniz, Puşcaş


Başakşehir: Muhammed, Lima, Opoku, Hamza, Kemen, Berat, Serdar, Pelkas, Figueiredo, Deniz, Piatek

SELAHATTİN POLAT: "SÜRPRİZLER OLABİLİR"

Bodrum FK Asbaşkanı Selahattin Polat, transfer çalışmalarının devam ettiğini, sürprizlerin olabileceğini söyledi. Takımın antrenmanını takip eden Polat, "Ligin 5'inci haftasında Başakşehir ile oynayacağız. Şu ana kadar takımımız talihsiz sonuçlar aldı ama gayet iyi gidiyor. Motivasyonları çok güzel. Bundan sonra daha iyi gideceğine inanıyoruz. Yeni transferlerimiz geldi. Daha transferlerin kapanmasına var, belki sürprizler olabilir. Başka oyuncular da gelebilir. Taraftarlarımız her zaman bizi destekledi. Yine de desteklemeye devam etsinler. Biz inşallah onları 3 senedir utandırmadık, yine utandırmayacağız" şeklinde konuştu.

AJETI: "BODRUM FK İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM"

Takımın yeni transferi Arnavut stoper Arlind Ajeti ise, "Burada olduğum için mutluyum. Türkiye'de oynayan daha önce arkadaşlarım olduğu için Türk futbolunu yakından takip ediyorum. Burada elimden gelen performansı sergileyip Bodrumspor için elimden geleni yapıp, hedefe ulaşmak için mücadele edeceğiz. Bodrumspor için elimden geleni yapacağım. Bodrumspor'u başkanı yönetimi, personeli, oyuncuları oluşturmuş oldukları konsept aslında hoşuma gitti. Bodrumspor olarak bence bu sezon ilk hedefimiz ligde kalmak olacak. Ben de bu hedef için elimden geleni yapacağım" açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler