CANLI| Atalanta- Arsenal maçını canlı izle (Maç linki)

19.09.2024 - 17:17 | Son Güncellenme: 19.09.2024 - 17:22

Arsenal, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin ilk haftasında deplasmanda Atalanta ile karşılaşacak. Zorlu maçın kanalı, canlı yayını ve maç linki gibi detaylar haberde.

CANLI| Atalanta- Arsenal maçını canlı izle (Maç linki)

AJANSSPOR HABER

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ilk hafta heyecanı devam ediyor. Mikel Arteta yönetimindeki Arsenal, deplasmanda Gian Piero Gasperini'nin ekibi Atalanta ile karşı karşıya gelecek. Zorlu maçın kanalı ve canlı yayını gibi detaylar haberde.

Atalanta- Arsenal maçı saat kaçta?

Gewiss Stadyumu'nda oynanacak mücadele TSİ 22:00'de başlayacak.

Atalanta- Arsenal maçı hangi kanalda?

Fransız hakem Clément Turpin'in yöneteceği karşılaşma tabii platformundan naklen yayımlanacak.

Atalanta'nın konukları kimler?

İlk kez lig usulü düzenlenecek organizasyonda takımlar 4 iç saha ve 4 deplasman maçı oynayacak. İtalyan ekibi Atalanta’nın rakipleri arasında Real Madrid, Barcelona, Real Madrid gibi önemli takımlar bulunuyor.

Maçın hakemleri belli oldu

Kritik karşılaşmayı Fransız hakem Clement Turpin yönetirken yardımcılıklarını ise Nicolas Danos ve Benjamin Pages yapacak.

Devler liginde yeni format

Devler Ligi, 2024-2025 sezonunda ilk kez 36 takımla düzenlenecek. Takımlar 4 iç saha 4 deplasman karşılaşması oynayacak. Bu maçlar sonunda ilk 8'de yer alan takımlar adını son 16 turuna yazdıracak.

8 maç sonunda 9 ve 24. sıralar arasındaki takımlar play-off oynayacak. Play-off sonunda 8 takım daha son 16 turuna yükselecek.

Senin için hazırladığımız haberler