"Caner ve Gökhan, Fenerbahçe'ye dönerse..."

26.05.2020 - 11:01 | Son Güncellenme: 26.05.2020 - 11:08

Fenerbahçe ve Trabzonspor'un eski futbolcusu Abdullah Ercan, Caner Erkin ve Gökhan Gönül'ün Fenerbahçe'ye transferi hakkında konuştu. Ercan, Süper Lig'deki şampiyonluk favorisini açıkladı. İşte detaylar...

"Caner ve Gökhan, Fenerbahçe'ye dönerse..."

Türk futbolunun unutulmaz ismi, Trabzonspor ve Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Abdullah Ercan gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Ercan, Caner Erkin, Gökhan Gönül ve Süper Lig'de küme düşme kaldırılsın önerisi hakkında konuştu.

Abdullah Ercan, Süper Lig'deki şampiyonluk favorisini açıkladı. 

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Abdullah Ercan, "Süper Lig'de bu sezon küme düşme kaldırılsın fikrine katılmıyorum. Gelecek sezon 21 takım olursa bundan sonraki yıllarda da lig 21 takım mı olacak? Bu da ayrı bir sorun. Yayıncı kuruluştan gelen ücret gelecek yıl 21'e mi bölünecek? Çok fazla sorular... Özet şu; herkes kendi durumuna göre konuşuyor. Küme düşme kaldırılacaksa o zaman ligi oynatmayalım, dükkanı kapatalım. Neden maçlar oynanacak ki? Ben bu düşünceyi doğru bulmuyorum. 12 Haziran'da lig oynanacaksa hak eden şampiyon olmalı, hak eden de düşmeli. Madem küme düşme kaldırılacak, lig oynansın diye neden bu kadar yaygara yapıyorsunuz? TFF'nin böyle bir karar alacağını bir futbol adamı olarak düşünmüyorum." dedi. 

'Şampiyonluk favorim Trabzonspor'

Süper Lig'de şampiyonluk favorisini açıklayan Abdullah Ercan, "Süper Lig'deki şampiyonluk favorim Trabzonspor. Trabzonspor'un pandemiden sonra planlaması da çok önemli. Şampiyonluk yarışı Trabzonspor, Galatasaray ve Başakşehir arasında geçecektir. Trabzonspor'un avantajı da var." ifadelerini kullandı.

'Caner ve Gökhan, Fenerbahçe'de başarılı olur'

Fenerbahçe'ye tekrar dönmesi beklenen Beşiktaşlı Caner Erkin ve Gökhan Gönül hakkında ise Ercan, "Caner Erkin, bugün Türkiye'nin en iyi sol beki. Gökhan Gönül de ülkemizin önemli sağ bekleri arasında. Şartlar ne olur bilmem ama Caner ve Gökhan, Türkiye'de önemli takımlarda forma giydi. Caner ve Gökhan tekrar Fenerbahçe'ye dönerse kesinlikle başarılı olur." açıklamasında bulundu. 

Senin için hazırladığımız haberler