Lazio, Caner Erkin'i Transfer Listesine Aldı!

27.12.2022 - 11:42 | Son Güncellenme: 27.12.2022 - 12:01

Serie A ekiplerinden Lazio, transferde rotasını Türkiye'ye çevirdi. Fatih Karagümrük'ten ayrılarak bonservisini alan Caner Erkin, İtalyanlar'ın listesine girdi.

Lazio, Caner Erkin'i Transfer Listesine Aldı!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük ile olan sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden Caner Erkin, transfer gündeminin en önemli isimlerinden biri oldu. Beşiktaş, Galatasaray ve Medipol Başakşehir'in ilgilendiği tecrübeli sol beke İtalya Serie A'dan talip çıktı.

Lazio, Caner Erkin'i transfer listesine aldı

Corriere dello Sport'un haberine göre Serie A ekiplerinden Lazio, Caner Erkin ile ilgileniyor. İtalyan kulüp, milli sol beki transfer listesine aldı.

Beşiktaş ve Galatasaray ilgilendi

Caner Erkin'in Fatih Karagümrük ile sözleşmesini karşılıklı olarak feshetmesiyle tecrübeli sol beki radarına alan takımlar arasında Beşiktaş ve Galatasaray da bulundu. Sarı-Kırmızılı yönetimin Caner Erkin ile ilgilendiği, fakat taraftardan gelen tepkilerin ardından bu transferden vazgeçtiği belirtildi.

İlgini Çekebilir
Güneş istemişti! Hull City, Ozan'ın bonservisini belirledi
Habere Git

Beşiktaş gündemde

Beşiktaş ise Caner Erkin ile ciddi şekilde ilgilendi. Takımın başına Şenol Güneş'i getiren Siyah-Beyazlı yönetim, Arthur Masuaku'nun ayrılması durumunda oluşacak sol bek açığını Caner Erkin ile kapatmak istedi. Şenol Güneş ile daha önce Beşiktaş'ta şampiyonluk yaşamış olan milli futbolcunun Beşiktaş'a sıcak baktığı ifade edildi.

Başakşehir Caner'i bekliyor

Öte yandan Hasan Ali Kaldırım'ı kadro dışı bırakan Medipol Başakşehir, sol bek bölgesine bonservisi elinde bulunan Caner Erkin'i getirmek için harekete geçti. İstanbul temsilcisi Hasan Ali Kaldırım ile yollarını ayırıp, Caner Erkin ile anlaşma sağlamayı hedefledi. Caner ile ilk görüşmelerin yapıldığı kaydedilirken, 34 yaşındaki savunmacının Beşiktaş'tan gelecek yanıtı beklediği belirtildi.

Asist Krallığında zirvede

Caner Erkin, Spor Toto Süper Lig'de yeni sezona çok iyi bir giriş yaptı. Yakaldığı form ile dikkatleri üzerine çeken tecrübekli sol bek, takım arkadaşlarını gol yollarında besledi. Caner Erkin, yaptığı 6 asist ile Süper Lig Asist Krallığı'nda zirvede yer aldı.

İlgini Çekebilir
Flaş yorum: "Halil Umut Meler’in bir dayak yemediği kaldı"
Habere Git

Caner Erkin'in bu sezonki performansı

Bu sezon Fatih Karagümrük forması ile 12 karşılaşmada görev alan Caner Erkin, gol sevinci yaşayamadı. 34 yaşındaki sol bek, 6 kez takım arkadaşlarına gol pası verdi. Caner, 2 maçta ise sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler