Can Uzun, Nürnberg'i ligde tuttu! Müthiş performans...

11.05.2024 - 17:08 | Son Güncellenme: 11.05.2024 - 17:13

Almanya Bundesliga 2 30. haftasında FC Nürnberg, sahasında Elversberg'i mağlup etti ve ligde kalmayı garantiledi. İşte maç sonucu, özet, goller ve detaylar.

Can Uzun, Nürnberg'i ligde tuttu! Müthiş performans...

AJANSSPOR-HABER

Almanya Bundesliga 2 30. hafta mücadelesinde FC Nürnberg, Max-Morlock-Stadion'da karşılaştığı Elversberg'i 3-9 gibi net bir skorla mağlup etti ve ligin bitmesine bir hafta kala ligde kalmayı garantiledi.

Can Uzun 1 gol ve 1 asistle maça damga vurdu

FC Nürnberg'e 3 puanı getiren golleri 43. dakikada Felix Lohkemper, 52. dakikada Jan Gyamerah ve 64. dakikada Can Uzun kaydetti. Milli futbolcu Can Uzun, Felix Lohkemper'in attığı golde de asisti yapan isim oldu.

Can Uzun'un performansı

Bu sezon Nürnberg'de gösterdiği başarılı performansla kulübünün ligde kalmasına büyük katkı sağlayan Can Uzun, forma giydiği 32 maçta 19 gol ve 4 asistlik performans sergiledi. 

Sezon sonu ayrılıyor

Kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2027 yılına kadar devam eden 18 yaşındaki yıldız futbolcu, sezon sonunda Nürnberg'den kesin olarak ayrılacak.

Eintracht Frankfurt'a transfer oluyor

Milli futbolcunun, Almanya Bundesliga takımlarından Eintracht Frankfurt ile anlaşmaya vardığı iddia edilmişti. Frankfurt'un Can Uzun için 10 milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceği basına yansımıştı.

Son lig maçını Hamburg ile oynayacak olan FC Nürnberg 33 maç sonunda elde ettiği 40 puanla 12. sırada yer alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler