Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay'dan flaş sakatlık açıklaması! Burak Yılmaz...

08.12.2023 - 10:46 | Son Güncellenme: 08.12.2023 - 11:21

Ligde hafta sonu sahasında Fenerbahçe'yi ağırlayacak olan Beşiktaş'ta teknik direktör Rıza Çalımbay yaşanan sakatlıklarla ilgili flaş bir yorumda bulundu. İşte detaylar...

Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay'dan flaş sakatlık açıklaması! Burak Yılmaz...

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in istifasının ardından yola yardımcı antrenör Burak Yılmaz ile devam edilmiş ancak kötü sonuçların devam etmesinin ardından Yılmaz ile yollar ayrılmıştı. Siyah beyazlılarda Burak Yılmaz'ın yerine kulübün efsane Rıza Çalımbay takımın başına getirilmişti.

Derbi maç öncesi sakatlıklar can sıkıyor

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında 9 Aralık Cumartesi günü sahasında Fenerbahçe'yi ağırlayacak olan Beşiktaş'ta sakatlıklar can sıkıyor. Siyah beyazlılarda tedavileri devam eden Arthur Masuaku, Valentin Rosier, Milot Rashica ve Yakup Arda Kılıç'ın Fenerbahçe maçının kadrosunda yer almayacakları açıklanırken, Omar Colley’in durumunun ise maç günü netlik kazanacağı açıklanmıştı.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor fitili ateşledi! Kulüpler 170 milyon dolar zararda…
Habere Git

Çalımbay'dan flaş sakatlık açıklaması

Sakat futbolcuların çokluğu nedeniyle kadro kurmakta zorlanan teknik direktör Rıza Çalımbay,  Gazeteci Candaş Tolga Işık'ın programında sakatlıkların yaşanma sebebiyle ilgili flaş bir açıklama yaptı.

"Burak Yılmaz’ın getirdiği antrenörlerden dolayı olabilir"

Tecrübeli teknik adam, Candaş Tolga Işık'ın ‘Enkaz devraldığınızı’ düşünüyor musunuz? sorusuna, "Öyle demiyorum ama ben hayatımda bu kadar sakatlanan oyuncu grubu görmedim. Şu an 9-10 sakat var. Hepsi aynı yerden sakatlanıyor; grade 1, grade 2… Bıktım bunlardan dedim. Club Brugge maçına çok üzüldüm. Yenilgiye değil, oyuncu bulamadığımıza üzüldüm. Belki Burak Yılmaz’ın getirdiği antrenörlerden dolayı olabilir; takımı bir an önce hazır hale getirelim diye. Fenerbahçe maçına 11 buluruz ama bazı oyuncuları farklı yerlerde oynatmak zorunda kalabiliyoruz.” yanıtını verdi.

Senin için hazırladığımız haberler