Çalhanoğlu için transfer iddiası! İşte yeni adresi...

08.06.2020 - 14:16 | Son Güncellenme: 08.06.2020 - 14:42

Galatasaray'ın transfer gündemin gelen isimlerden biri de Kerim Çalhanoğlu oldu. Çalhanoğlu ile ilgili bir transfer iddiası ortaya atıldı. Futbolcu Galatasaray'a mı gelecek? Almanya'da hangi takımdan teklif var? Transferde çarpıcı gelişme...

Çalhanoğlu için transfer iddiası!  İşte yeni adresi...

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Almanya Ligi (Bundesliga) ekiplerinden Hoffenheim'ın altyapısında oynayan Kerim Çalhanoğlu ile ilgili bir transfer iddiası ortaya atıldı. Kerim Çalhanoğlu'nun yeni adresi neresi? Galatasaray'a mı transfer olacak? Alman basını, Kerim Çalhanoğlu ile ilgili gelişmeyi yazdı.

Kerim Çalhanoğlu, Hoffenheim'dan ayrılıyor

Kicker'in haberine göre; Milan forması giyen Hakan Çalhanoğlu'nun kuzeni olan Kerim Çalhanoğlu, Hoffenheim'dan ayrılıyor. Ancak; Çalhanoğlu Almanya'da kariyerine devam edecek. 

Kerim Çalhanoğlu'nun yeni adresi Schalke

Futbolcunun yeni adresinin Schalke olacağı ve Maviler ile 4 yıllık sözleşme imzalayacağı belirtildi. Hoffenheim U19 takımında 18 maçta görev alan futbolcu, 2 gol atıp 4 kez de asist yaptı. 

Transferde adı Galatasaray ile de anılmıştı

Öte yandan Kicker'deki haberde Çalhanoğlu'nun ayrılmasının kulüp adına bir kayıp olacağı ifade edildi. Kerim Çalhanoğlu'nun adı transferde Galatasaray ile de anılmış ve Fatih Terim'in bu transfere onay verdiği öne sürülmüştü.

Çok yönlü bir futbolcu

17 yaşındaki Kerim Çalhanoğlu, sol bek ve sol açık mevkilerinin dışında orta sahada da oynayabiliyor. 1.80 boyundaki futbolcunun çok yönlü olmasının transferde kendisini cazip kıldığı ifade ediliyor.

Senin için hazırladığımız haberler