Sivasspor'da Caicedo ile Muammer Yıldırım, Fenerbahçe Yenilgisini Değerlendirdi

29.04.2023 - 21:28 | Son Güncellenme: 29.04.2023 - 21:35

Süper Lig'in 32'nci haftasında evinde Fenerbahçe'ye 3-1 mağlup olan Sivasspor'da takımın tek golünü atan Caicedo ile kaleci Muammer Yıldırım, maç sonu konuştu.

Sivasspor'da Caicedo ile Muammer Yıldırım, Fenerbahçe Yenilgisini Değerlendirdi

AJANSSPOR - HABER

Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in 32'nci haftasında Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. Müsabakayı konuk ekip Fenerbahçe 3-1'lik skorla kazandı.

Karşılaşma sonrası Sivasspor'da takımın tek golünü atan Caicedo ile kaleci Muammer Yıldırım, açıklamalarda bulundu.

Caicedo: "Daha iyisini yapabilirdik"

Sivasspor'un Ekvadorlu fotveti Jordy Caicedo, maç sonu şu ifadeleri kullandı:

"Bu maçın çok zor olacağını biliyorduk. Daha iyisini yapabilirdik. Kupa maçı bir rövanş olacak. Bu maçta daha iyisini yapabiliriz."

Fenerbahçe karşısında ilk yarı 3 gol yiyen Sivasspor'un kalecisi Ali Şaşal Vural ikinci yarıda yerini Muammer Yıldırım'a bıraktı. 

Maç sonu değerlendirmelerde bulunan Muammer Yıldırım, şu ifadeleri kullandı:

Muammer Yıldırım: "Baskı kuramadık"

"İyi gidiyorduk aslında 2 hafta üst üste kazanıp rahatlamıştık. Bugün alt tarafla işimizi bitirip kupaya konsantre olalım diye düşüncemiz vardı. Zor maç olacağını biliyorduk. Fenerbahçe'nin şampiyonluk iddiası devam ediyor. İyi başladık ama ilk pozisyon gol oldu. İkinci golü de yiyince Fenerbahçe 10 kişi kaldı ama avantaj olur diye düşündük olmadı. 3. golü de yedik. Baskı kuramadık. 3. golü yiyince ister istemez demoralize olduk. İkinci yarıda geç bulduk golü. Erken gol bulsaydık daha farklı olabilirdi. Fenerbahçe de geride bekledi. Bugün talihsiz bir maç oldu. En kötü bir puan alsak bizim için iyi olurdu. Önümüzde başka maçlar var. İnşallah tamamen rahatlayacağız.""

Senin için hazırladığımız haberler