Çağlar Söyüncü'den, Lineker ve İzlanda açıklaması

13.11.2019 - 22:00 | Son Güncellenme: 13.11.2019 - 22:00

A Milli Futbol Takımımız, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri H Grubu maçında İzlanda'yı konuk edecek. Karşılaşma öncesinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Çağlar Söyüncü'nün açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Oraya gittiğimden beri oynasam da oynamasam da futbola odaklanmaya çalıştım. Ben hiçbir zaman çalışmamı bırakmadım ve bana gelen süreyi bekledim. Daha çok erken 12. haftayı oynuyoruz. İyi bir ligde ve iyi bir takımda oynuyorum. Bunu devam ettirmek çok önemli.

"Hep birlikte iyi hücum ve savunma yapıyoruz"

Yarın güzel bir atmosfer bizi bekliyor. Bizim için çok önemli bir maç. Taktik ve zihinsel olarak hazır durumdayız. Gruplarda iyi bir başlangıç yaptık, hocamızın da söylediği gibi son bir adım kaldı. Grup liderliği bizim için çok önemli. Çok iyi bir arkadaşlık ortamımız var. Hep birlikte iyi hücum ve iyi savunma yapıyoruz. DEfans oyuncuları ön plana çıkıyor ama takımın uyumu çok önemli. Hedefim milli takımda ve kulübümde başarılı olmak. Şu anda iyi gidiyoruz. Amacım takımımda ülkemi en iyi şekilde temsil etmek.

Lineker ile olan fotoğraf hakkında...

Arkalı önlüydük birimizi tanımadık, sonrasında istek geldi. Güzel bir diyalog geçti aramızda. Benim için unutulmazdı.

Senin için hazırladığımız haberler