Çağlar Söyüncü: "Kalitemizi göstermek istiyoruz"

27.03.2021 - 22:35 | Son Güncellenme: 27.03.2021 - 22:51

Son dakika haberleri... "Türk Duvarı" tanımının yakıştırıldığı Çağlar Söyüncü, 3-0'lık Norveç galibiyeti sonrasında basın mensuplarına demeç verdi. Türk Milli Takımının hedeflerinden bahseden genç savunma oyuncusu, İslam aleminin kandilini kutladı. İşte detaylar.

Çağlar Söyüncü: "Kalitemizi göstermek istiyoruz"

AJANSSPOR - HABER

A Milli Takımımız, Norveç'e karşı 3-0 skorla galip gelmesini bildi. Milli takımımızın hücum hattındaki olumlu etkinliklerinin bir benzeri savunma hattında yaşandı. Savunmanın kahramanlarından Çağlar Söyüncü, maç sonrası maça ilişkin açıklamalarda bulunupi İslam aleminin kandilini kutladı. İşte, Söyüncü'nün konuşmasının tamamı.

Çağlar Söyüncü, "Güzel başladık."

"Tüm İslam aleminin Kandil Bayramı kutlu olsun. Dünya Kupası yeni bir süreç. Benim de bir sakatlığım olmuştu.  Hatalarımızdan ders çıkarıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Letonya maçını da kazanıp diğer maçlarımızı bekleyeceğiz. Bizim için sosyal medyada çok algı oldu.

Biz kimseyi büyük ve küçük görmüyoruz. Takım arkadaşlarımızla birlikte iyi oynadık. Deplasmanda oynuyorduk, bunun bilincindeydik. Her şey yolunda gitti ve 3 puanı aldık. İlk hedefimiz Letonya maçı. Bu turnuvaya çok önem veriyoruz. Bu süreçte bu kadro ile birlikte oraya gitmeyi çok istiyoruz. Güzel başladık. Gidip kalitemizi göstermek istiyoruz. Hedeflerimiz bütün turnuvalara gitmek."

Senin için hazırladığımız haberler