Çağlar Söyüncü: "Bence hazırız"

19.07.2024 - 00:02 | Son Güncellenme: 19.07.2024 - 00:16

Fenerbahçe'nin başarılı defans oyuncusu Çağlar Söyüncü, Hull City'ye karşı 5-1 kazanılan hazırlık maçı sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Çağlar Söyüncü: "Bence hazırız"

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe, sezonun beşinci hazırlık maçında Hull City'yi evinde ağırladı. Sarı-lacivertli ekip mücadeleden 5-1'lik galibiyetle ayrıldı. Çağlar Söyüncü karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"Taraftarlarımıza teşekkür ederiz"

Hazırlık maçı olmasına rağmen stadyumun doluluğuna dikkat çeken Çağlar Söyüncü: "Hem taraftarlarımız için hem de kendi kalitemizi görmek için çok güzel bir maç oldu. Taraftarlarımıza teşekkür ederiz. Hazırlık maçı olmasına rağmen stadımız doluydu. Bizim için heyecan vericiydi.

Fenerbahçe'nin hedefi her zaman şampiyonluktur

Kamp sürecimiz ve hazırlık maçlarımıziyi geçti. Son hazırlık maçı çok önemliydi. Bundan sonra Şampiyonlar Ligi ön elemelerimiz var. Fenerbahçe’nin hedefi her zaman şampiyonluktur. Bunun bilincindeyiz. Tüm takım halinde bu hedef doğrultusunda devam etmek istiyoruz. İyi bir takımımız var. Hem Avrupa’da hem de ligde iyi sonuç alacağımıza inanıyorum.

Lugano maçına hazırız

Lugano maçına bence hazırız. Sezon başı kampı da çok önemliydi. Çok şükür sakatlık olmadan çok iyi geçti. Hazırlıklarımız tamam.

Eleştirilere çok fazla takılmıyorum

Milli takım kampından önce hocamızla konuştuk. 6.-7. Haftada yine MR’a girdim. Hala sakatlığım sürüyordu. 1-2 hafta daha olduğunu söylediler. Burada da imza attıktan sonra sezon başı Avusturya’da tek başıma çalışıyordum. Oluyor böyle şeyler. Kendimi biliyorum. Milli takım sevdamı, nasıl milliyetçi bir aileden geldiğimi biliyorum. Çok fazla takılmıyorum. Canları sağ olsun. Oradaki takım arkadaşlarım, herkes biliyor nasıl desteklediğimi. Hiç takılmadım. 7. Haftada MR çekildiğimde hala sıkıntı olduğunu söylediler. Şimdi son 3-4 gündür %100 takımla çıktığımı söyleyebilirim.

Cenk Tosun kaliteli bir futbolcu

Cenk ağabey yıllardır tanıdığımız isim. Çok kaliteli bir oyuncu. Çok iyi bir profesyonel, çok iyi bir forvet. Umarım bize golleriyle katkı sağlar" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler