Çağla Büyükakçay’dan Fatih Terim’li veda mesajı

14.04.2021 - 23:21 | Son Güncellenme: 14.04.2021 - 23:24

Ünlü tenisçi Çağla Büyükakçay hayatını kaybeden antrenörü Can Üner için duygusal bir mesaj paylaştı. İşte detaylar…

Çağla Büyükakçay’dan Fatih Terim’li veda mesajı

AJANSSPOR-HABER

Milli tenisçi Çağla Büyükakçay, kanser nedeniyle yaşamını yitiren antrenörü Can Üner'le ilgili sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşım yaptı. Büyükakçay hocası için "Seninle gurur duyuyor ve seni çok seviyorum. Sonsuza kadar kalbimdesin" ifadelerini kullandı.

'Türk olmasan heykelin dikilirdi'

Ünlü tenisçi mesajında, “Acımız tarifsiz. Hayalimi hayalin yaptın, iyiliğim, gelişimim için yeri geldi kendini paraladın, kariyerim için zor günler yaşarken bir gün ne vazgeçmeme izin verdin, ne kendin vazgeçtin. Başka ırktan olup Türkiye’de yaşasaydın malum insanımız sever yabancıyı, heykelin dikilirdi” yorumunda bulundu.

'Terim'in aradığını bilseydin'

Can Üner’in Galatasaray taraftarı olmasına vurgu yapıp, Fatih Terim’in de taziye için kendisini aradığını anlatan Büyükakçay şöyle devam etti: “Çok heyecanlı bir insandın, haksızlığa gelemezdin, konu Galatasaraysa kendini kaybederdin. Bugün Fatih Terim hocam da aradı, bilsen ne sevinirdin. İçi dışı bir derler ya, gerçekten öyleydin. 

 

Türkiye kendisinden ders alınacak nitelikte harika bir spor insanını, bense her koşulda yanımda olan en iyi arkadaşımı, hocamı, mentörümü kaybettim. Seninle gurur duyuyorum gerçek Şampiyon ve seni çok seviyorum. Sonsuza kadar kalbimdesin.”

Senin için hazırladığımız haberler