Çağdaş Atan: "Konstrasyonumuzu buraya ayırdık. Ne gerekiyorsa yapacağız"

21.08.2024 - 21:56 | Son Güncellenme: 21.08.2024 - 22:03

Avrupa Konferans Ligi play-off turu ilk maçında St Patrick's'in rakibi olan Başakşehir'de Teknik Direktör Çağdaş Atan, maç öncesinde açıklamalarda bulundu.

Çağdaş Atan: "Konstrasyonumuzu buraya ayırdık. Ne gerekiyorsa yapacağız"

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekiplerinden temsilcimiz Başakşehir, Avrupa Ligi Konferans Ligi play-off turu ilk maçında yarın saat 21.45'te İrlanda temsilcisi St. Patrick's Athletic'e konuk olacak. Maç öncesi Teknik Direktör Çağdaş Atan basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

"Rakibin oldukça fazla maçını izledik"

St Patrick's Athetic'i iyi analiz ettiklerini söyleyen Çağdaş Atan: "Rakibin oldukça fazla maçını izledik. Dinamik bir takıma karşı oynayacağız. Tipik bir Ada takımı. Kenarlardan orta yapıp, bekleriyle hücum ediyorlar. 4-3-3 oynuyorlar. Bir-iki iyi oyuncuları var. Önemli olan bizim ne yapacağımız. Topun ve oyunun kontrolünü elimize almamız gerekiyor, onların istediği seviyelere maçı çıkarmamalıyız. Başakşehir'in klasik pas oyununu oynamamız gerekiyor. Topu kaybettiğimiz yerdeki baskı ve ön alan baskıları çok önemli.

Biraz sıkıntı yaşadık

Duran toplarda organizasyonlar deneyen bir takım. Onlara da çalıştık. İstekliyiz, umutluyuz, adım adım planladığımız şekilde devam ediyoruz. Avrupa'da ve ligde planladığımız oyunları oynuyoruz. Çok iyi oynadığımız bölümler var, oyundan uzaklaştığımız bölümler var, maçlarımızı yoğun bir takvimde oynuyoruz. Rotasyonumuzu yeni transferlerle genişletemediğimiz için biraz sıkıntı yaşadık. Konsantrasyonumuzu tamamen Avrupa'ya ayırmış durumdayız" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler